Nova uzbudljiva igra stiže na PC i konzole

F1 Manager 2024, najnovija Frontier Developments-ova licencirana igra vezana za Formulu 1, stići će ovog ljeta na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series konzole i Xbox One.

To znači da ljubitelji trka Formule 1 i video igara sada mogu biti vođe timova ovog popularnog takmičenja na putu do šampionske slave. Ova, treća po redu igra, donosi brojna uzbuđenja. Jedna od novina je Create A Team mod, ali i povratak Race Replay moda.

Dakle, igrači će moći voditi jedan od 10 zvaničnih timova Formule 1 u popularnom modu “Career”, a sjajna vijest je da će po prvi put imati priliku i da kreiraju i vode sopstveni tim do pobjede, navode iz Formule 1.

Savjetuju im kako da stignu do vrha u prvenstvu u F1 Manageru 2024.

“Za trajni uspjeh njihovog tima biće presudan način na koji se igrači razvijaju van staze, dizajnirajući nove nadogradnje automobila i pokrećući inovacije u potrazi za boljim performansama ili ulažući u još kvalitetnije sjedište na kojem će im zavidjeti protivnici”, poručuju iz kompanije.

F1 Manager 2024 donosi novi način razmišljanja i djelovanja i vozača i osoblja, tako da će suprotstavljeni timovi biti jedni drugima prijetnja iz godine u godinu. U ovom takmičenju jedan od glavnih alata za sve njih biće vještačka inteligencija, koja će im omogućavati da neprestano rade na sopstvenom, ali i razvoju i poboljšanju vozila, tako da su mogućnosti gotovo beskonačne.