Nova ponuda filmskog i dokumentarnog programa na m:tel IPTV

Iz bogate ponude filmskog i dokumentarnog, ali i serijskog programa m:tel IPTV-a ovog petka vam preporučujemo sljedeće naslove:

Nova tinejdžerska serija „Blok 27“ premijerno će biti emitovana od 19. februara na kanalu Superstar TV i možete je pratiti vikendom u 21.00 čas. Ova originalna i uzbudljiva priča uvući će gledaoce u novi, do sada neistraženi, tajni svijet u pokušaju da se pronađe odgovor na pitanje „Zašto ne postoji ‘Blok 27’?“ Publiku očekuje priča u šest epizoda o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Ema Pendleburi, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić i Andrej Jovović.

m tel IPTV Preporuke-Foto 3-Blok 27

Kreator ovih uzbudljivih i najavljivanih šest epizoda je Ivan Knežević, a reditelji su Milica Tomović i Momir Milošević, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić. Zaplet uzbudljive priče počinje nestankom četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda, kad njegova sestra blizanka odlučuje da sama pronađe brata, koji je nestao u bloku koji zapravo ne postoji… Novi zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbija.

 

Ponovo ekskluzivni dokumentarci na najgledanijoj svjetskoj televiziji ovog formata. U subotu 19. februara od 22.00 časa gledaoci kanala NATIONAL GEOGRAPHIC imaće priliku da posmatraju razotkrivanje misterije jedrenjaka Klotilda. Dokumentarac „Klotilda: Posljednji američki brod za prevoz robovasvjedoči o sudbini posljednjih 109 afričkih robova dovedenih u američku državu Alabama, sredinom 19. vijeka.

m tel IPTV Preporuke-Foto 2-Klotilda-Brod za prevoz robova

Ostaci plovila pronađeni su 2018. godine u zabačenim rukavcima rijeke Mobil, zahvaljujući čijem blatu je i ostala očuvana tajna posljednjeg američkog broda robova. Potomci preživjelih sa Klotilde generacijama su sanjali o ovom otkriću kako bi priča o njihovim precima, prodatim u zapadnoj Africi za zlato u vrijednosti od 9.000 američkih dolara, poslije vijek i po napokon bila privedena kraju. Procjenjuje se da je od 1600. do 1860. godine iz Afrike u SAD dovedeno oko 389.000 robova, ali je ostalo veoma malo materijalnih dokaza koji bi svjedočili o surovom šestonedjeljnom putovanju preko Atlantika, koje su tokom tri vijeka preživljavale generacije Afrikanaca. „Kolotilda“ je priča o njima.

Maestralni Robert Redford u filmu „Sve je izgubljeno“ prikazuje vječnu borbu čovjeka protiv čovjeka, čovjeka protiv prirode i čovjeka protiv samoga sebe. Avanturistički film na Pink Movies u nedjelju, 20. februara, u 19.00 časova.

m tel IPTV Preporuke-Foto 4-Sve je izgubljeno

 

Nasred Indijskog okeana jedriličar se budi, a voda mu ulazi u brod. Ubrzo ustanovi da se tokom noći njegova jedrilica sudarila sa napuštenim plutajućim kontejnerom. Dok sanira oštećenje na pramcu, primjećuje kako mu je voda uništila radio i mobilni telefon. Ubrzo se diže oluja…

Od nedjelje, 20. februara, na Televiziji Republike Srpske možete pratiti prvu sezonu romantične serije  „Normalni ljudi“, koja će biti emitovana subotom i nedjeljom, od 20.15 časova, i to 12 interesantnih epizoda.

m tel IPTV Preporuke-Foto 1-Normalni ljudi

Bazirana na romanu Seli Runi, serija „Normalni ljudi“ prati nježan, ali komplikovan odnos Merien i Konel od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do preddiplomskih godina na koledžu Triniti. U školi je on omiljen i popularan, dok je ona usamljena, ponosna i zastrašujuća. No, kad Konel dođe po majku koja radi kao čistačica u Merieninoj kući, između dvoje tinejdžera bukne neobična i neizbrisiva veza koju su spremni skrivati od očiju javnosti. Godinu dana poslije oboje studiraju u Dablinu, a Merien se našla u novom društvenom svijetu dok je Konel na margini, sramežljiv i nesiguran. Serija prati kako par ulazi jedno drugome u život i izlazi iz njega te istražuje koliko intimnost i mladenačka ljubav mogu biti složeni.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!