Nova plaža u Srpskim toplicama izgrađena uz m:tel podršku

Svečano otvorena nova plaža na obali Vrbasa u Banjaluci, kao donacija kompanije m:tel, te Grada Banjaluka.

U naselju Srpske toplice, 25. avgusta 2022. godine, Grad Banjaluka priredio je svečano otvaranje novoizgrađene plaže, za koju je polovinu sredstava izdvojila kompanija m:tel. Ovu plažu otvorenom su proglasili izvršni direktor za finansije kompanije m:tel Dejan Jokić i gradonačelnik Draško Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke zahvalio je na novčanoj donaciji i podršci koju je kompanija m:tel omogućila za realizaciju ovog projekta, te naglasio da je zahvalan našim prijateljima – društveno odgovornoj kompaniji m:tel, uz čiju podršku je u Srpskim toplicama stvoren novi ambijent i jedan potpuno drugačiji ugođaj. On je ovom prilikom pozvao sve sugrađane i turiste da posjete i uživaju u novouređenoj oazi uz Vrbas.

Građanima i medijima obratio se i predstavnik kompanije m:tel Dejan Jokić: „Kompaniji m:tel, kao društveno odgovornoj, predstavlja čast da učestvuje u ovakvim i sličnim projektima u svim zajednicama u kojima posluje. Izgradnju nove plaže u naselju Srpske toplice mi smo prepoznali kao projekat, koji će, pre svega, stanovnicima Banjaluke omogućiti da na lepši način provode život u ovom gradu, na obalama ove lepe reke, što nas čini veoma ponosnim.” Kako je naglasio g. Jokić, ovo je jedan od projekata na koji je kompanija m:tel ponosna.

Podsjetimo, Grad Banjaluka, ali i ostale lokalne zajednice u Republici Srpskoj i BiH, godinama unazad u kompaniji m:tel imaju prijatelje koji su podrška projektima i aktivnostima od značaja za njihove građane. Plaža u Srpskim toplicama vrijedno je ulaganje u ljepše i uređenije obale Vrbasa, kao i poklon svima koji se u Banjaluci nađu tokom ljetne sezone.