Nova m:tel usluga: Vaš kućni majstor uvijek uz vas kada treba

Za sve korisnike Pretplata tarifa obezbjedili smo intervencije kućnih majstora u svim nepredviđenim situacijama

Korisnici m:tel Pretplata tarifa već su upoznati sa svim prednostima koje ove postpaid tarife nude. Od sada tu je još jedna usluga koje je svima uvijek potrebna, a koju dobijate kao m:tel Pretplata korisnik.

Od septembra ukoliko se nađete u nepredviđenoj situaciji i hitno vam zatreba pomoć električara, vodoinstalatera, stolara, staklara ili bravara, ne brinite jer m:tel i to rješava za vas uz Cofus asistencije.

Prilikom potpisivanja ugovora ili reugovora na period od 24 mjeseca za vaš Pretplata tarifni model podnesite zahtjev za ovu novu veoma korisnu m:tel uslugu. Za korisnike Pretplata Top, Pretplata Max i Premium tarife ona je uključena u cijenu pretplate, a za ostale Pretplata tarife iznosi 3 KM mjesečno, sa uračunatim PDV-om.

Usluge kućne asistencije možete iskoristiti više puta u periodu 12 mjeseci od potpisivanja ugovora, do predviđenog iznosa do 300 KM za izvršene usluge. Takođe, prilikom svake intervencije korisnik ima pravo na potrošni materijal do 30 KM.

Više informacija o aktivaciji usluge možete saznati putem 0800 50 000, na mtel.ba kao i na web adresi www.cofusasistencije.com.