Nova godina uz bogat filmski i zabavni program na m:tel TV

Očekuje nas pregršt zabave, dobrih filmova i serija u praznične dane novogodišnjih praznika, na prelazu iz stare, u novu 2024. godinu.

Izvor fotografije: Depositphotos

Izdvajamo:

Novogodišnju specijal emisiju „Komšije“ na Televiziji Republike Srpske možete pogledati u nedjelju, 31. decembra od 20.10 časova.

Usljed nesporazuma sve komšije dolaze na salaš na kome se zahuktava žurka za doček. Karnevalska atmosfera doprinosi tome da se komšije opuste i otkriju nam svoja nova lica, baš onako među komšijama. Nakon toga, slijedi bogat muzički program sa mnoštvom domaćih i regionalnih muzičkih zvijezda. Novogodišnji program biće upotpunjen sa nekoliko dobrih filmova: „Život među zvijezdama“, „Mona Liza i pomračenje mjeseca“ i „Izgubljene iluzije“.

Već u ponedjeljak, 1. januara 2024. godine u 01.15h, TV FilmBox Stars nam je pripremio sjajno dramsko ostvarenje, film „Ne blijedi“.

Izvor fotografije: FilmBox Stars

Džekson Vajt vodio je lagodan život. Uz dobar izgled, pamet i atletske sposobnosti činilo se da su mu sve mogućnosti otvorene. Međutim, kad je došao u Los Anđeles u želji da izgradi muzičku karijeru, zaveli su ga novac i status i pritom je izgubio sebe. Sad kad su mu i privatni i poslovni život na rubu propasti, mora se vratiti kući i raditi za oca na samrti.

 Brajan De Palma svakako je jedan od najvećih režisera svih vremena. Upravo je njemu posvećen dokumentarni i biografski film „De Palma“ koji je na programu, takođe, 1. januara 2024. godine u terminu od 10.25h na TV Cinemax

Izvor fotografije: TV Cinemax

Jedan od najtalentovanijih, najuticajnijih i ikonoklastičnih filmaša svih vremena, Brajan De Palma započeo je karijeru 60-ih godina koja uključuje hvaljene i raznolike filmove kao što su „Obučena da ubije“, „Pucanj nije brisan“, „Lice s ožiljkom“, „Nedodirljivi“, „Karlitov način“ i „Nemoguća misija“. U ovom živahnom, poučnom i neočekivano dirljivom dokumentarcu, režiseri i glumci upuštaju se u ličnu i iskrenu raspravu s De Palmom, istražujući ne samo njegov život i rad, već i njegov poseban pristup filmskom zanatu.  Njegova izvanredna iskustva u filmskom poslu, od njegovih ranih dana kao lošeg momka Novog Holivuda do novijih godina kao cijenjeni veteran na tom polju.

Utorak, 2. januar 2024. godine, udarni termin od 21 čas, vrijeme za izvrstan krimi-triler „Plan bjekstva 3“ na Pink Action

Izvor fotografije: Pink Action

Kada Breslin i njegov tim krenu da istražuju slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu djevojku. Oni kreću u opasnu misiju u letonski zatvor poznat kao Djavolja Stanica, kako bi spasili taoce prije nego što bude prekasno.

Zanimljiva slika ljudske izdržljivosti, film „Veliki pohod“ živo opisuje hrabrost i junaštvo koje je vodilo vojnike u Drugom svjetskom ratu da pokušaju učiniti nemoguće u nadi da će tako osloboditi svoju zarobljenu braću. TV 1000, srijeda 3. januar u 21 čas

Izvor fotografije: TV 1000

Mada je legenda započela svoj put po SAD-u, izgubljena priča o Velikom pohodu ponovno je autentično ispričana; od američkih komandanata do filipinskih vojnika, od žena koje su radile u humanitarnoj pomoći do samih logoraša, svi su ovo teško doba i veliku opasnost svojim iskazom pretvorili u nadahnuće.

Uz ove preporuke, novogodišnji filmski maraton možete nastaviti uz Superstar i Apollon videoteke jer vam m:tel poklanja besplatnu aktivaciju do 31. januara 2024.