Neka vaš izbor ostane m:tel TV

Neka vaš izbor i dalje ostane m:tel IPTV, a mi vam i ovog petka donosimo preporuke filmova i serija koja možete pogledati tokom nekoliko narednih dana:

Za vikend preporučujemo film “Kraljeva igra”- Tri nedjelje prije izbora kandidat za premijera vodeće stranke strada u bizarnoj saobraćajnoj nesreći. U borbi za njegovog nasljednika, u kojoj se ne biraju sredstva, direktno su sukobljeni predsjedavajući Erik Drajer i Loun Kjeldsen. Na Pink World Cinema u subotu, 20. marta, u 23:16 časova.

Neka vaš izbor ostane m:tel TV

Priča poprima tragične dimenzije, a u svemu značajnu ulogu dobija novinar Ulrik Torp (A. V. Bertelsen). Shvativši da je izmanipulisan, ambiciozni mladić pokušava po svaku cijenu da iznese u javnost pravu istinu. No, do nje nikome zapravo nije stalo…

Val Kilmer tumači glavnu ulogu u filmu “Sedam duša”, na Televiziji Republike Srpske u subotu, 20. marta, u 23:30 časova.

Neka vaš izbor ostane m:tel TV

Grupa stranaca zatočena je u kući zastrašujuće prošlosti… Neočekivana saobraćajna nesreća primorava porodicu da potraži utočište. Međutim, počinje ih progoniti nasilna istorija kuće u kojoj borave.

Uživajte u najnovijim avanturama Džemsa Bonda u ekskluzivnom filmu “Spektra”, na TV HBO 2 u utorak, 23. marta, u 19:00 časova.

Neka vaš izbor ostane m:tel TV

Šifrovana poruka iz prošlosti šalje Bonda na zadatak koji će od njega zahtijevati da se infiltrira u zlu organizaciju Spektra. U međuvremenu, u Londonu, Maks Denbi (Endru Skot), novi direktor Centra za državnu bezbjednost, preispituje Bondove poteze i relevantnost MI6 na čijem čelu je M (Ralf Fajns). Dok Bond pokušava da stigne do samog jezgra Spektre, on otkriva da između njega i neprijatelja (Kristof Volc) koga pokušava da pronađe, postoji zastrašujuća veza.

Treća sezona medicinske drame “Novi Amsterdam”, koja stiže 23. marta na kanalu FOX life (utorkom u 21:00 čas), prati aktuelna dešavanja u vezi sa pandemijom virusa korona.

Neka vaš izbor ostane m:tel TV

Nakon što je postavljen za direktora bolnice, doktor Gudvin pokušava da je renovira i uvede značajne promjene u rad njegovih ljekara kako bi poboljšao njegu pacijenata. Međutim, neki od njegovih planova ne mogu da se ostvare…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.