Neka vaš izbor ostane m:tel IPTV

Spremamo se za filmski vikend. Već u petak, 16. septembra u 23.30 časova na TV Prva preporučujemo film “Sve što djevojka može poželjeti”, romantičnu komediju za ugodan vikend.

 

Mlada Amerikanka Dafni Rejnolds naizgled ima sve što bi djevojka mogla poželjeti – jedinstven stil, nekonvencionalan odnos prepun ljubavi sa svojom majkom boemom i budućnost koja nudi nebrojene mogućnosti, no, usprkos tome, osjeća se nepotpunom. Ona sanja o susretu sa ocem kojeg nikad nije upoznala, čovjekom s kojim je njena mama imala romansu prije sedamnaest godina. Uloge: Keli Preston, Kolin Firt, Džonatan Prajs.

 

 

Film “Hvala ti za ljubav” je romantična drama u kojoj šarmantna djevojka osvoji srce mladog buntovnika, u ovoj nezaboravnoj priči o snazi ljubavi, strasti i porodici. TV 1000, subota, 17. septembar u 18.40 časova.

U romantičnoj drami “Hvala ti za ljubav”, tinejdžerska superzvijezda Robert Patinson glumi Tilera, buntovnog mladića iz Njujorka koji ima težak odnos sa svojim ocem (Pirs Brosnan) nakon porodične tragedije. Tiler misli da niko ne može razumjeti osjećaje kroz koje prolazi sve dok nevjerovatnim spletom okolnosti i sudbine ne upozna Eli (Emili de Ravin). Iako je ljubav bila posljednja stvar u njegovim preokupiranim mislima, Eli će ga polagano početi privlačiti sve dok se ne zaljubi u nju. Kroz njihovu ljubav, on počinje pronalaziti sreću i svrhu svog života.

 

 

U nedjelju, 18. septembra u večernjem terminu od 23.00 časa na Televiziji Republike Srpske možete pogledati pravi dramski triler „Ostavljeni“, film meksičko-francuske koprodukcije.

Mozies s grupom imigranata putuje preko nečuvanog i komplikovanog dijela Sonorske pustinje, pokušavajući preći granicu u SAD. Iznenada začuju pucanj te im se pred očima stvori Sam, poremećeni odmetnik koji granični zakon uzima u svoje ruke, pucajući u imigrante, jednog po jednog. Počinje mračna igra mačke i miša u kojoj Mozies mora nadmudriti lovca da ne bi postao nova žrtva ove puste zemlje.

 

Ekskluzivno na TV kanalu Pink Premium, u utorak, 20. septembra 2022. godine u 20.00 časova na programu je film “Igrač broj jedan”, Stivena Spilberga.

Samo najbolji igrači mogu otkriti tajnu koju skriva virtuelni svijet OASIS. Nova avantura, nova akcija legendarnog režisera i višestrukog Oskarovca Stivena Spilberga, zasnovana na istoimenom bestseleru Ernesta Klina.

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!