Neka vaš izbor ostane m:tel IPTV

Neka vaš izbor i u narednim danima ostane m:tel IPTV, a iz ponude ovaj put izdvajamo sljedeće filmove:

 

Anđelina Džoli tumači glavnu ulogu u akcionom trileru “Salt” , koja igra iskusnog agenta CIA-e i koja je optužena da je ruska špijunka. Pink Action, nedjelja, 26.12. u 21.00 čas.

Evelin Salt (Anđelina Džoli) je agentica CIA-e, koja se zakletvom obavezala na dužnost i čast otadžbini. Nakon što je optužena da je ruski agent spavač, Salt bježi  kako bi očistila ljagu sa svog imena i napokon dokazala svoju odanost. Koristeći sve svoje vještine i godine iskustva koje je stekla kao tajni agent, ona mora pobjeći i zaštititi svoju porodicu, ili će najmoćnija svjetska sila izbrisati svaki trag njenog postojanja. Međutim, njeni  pretpostavljeni su uvjereni da ona želi izvršiti atentat na predsjednika te se Salt utrkuje i s vremenom kako bi otkrila identitet pravog izdajice.

 

TV HBO nam za 29. decembra, dva dana prije isteka stare 2021. godine, zakazuje druženje uz akcioni film “Skajfol”, koji će biti prikazan u terminu od 13.40 časova.

Nakon što prethodna misija Džejmsa Bonda krene naopako, agenti širom svijeta su razotkriveni, a MI6 je napadnut. Zbog ovih događaja, novi direktor Komiteta za obavještajne i bezbjednosne poslove, Malori (Ralf Fajns) dovede u pitanje M-in autoritet. Budući da je MI6 kompromitovan, M ima samo jednog saveznika kome može da vjeruje: Bonda. Agent 007 mora da radi iz sjenke u pokušaju da pronađe Silvu (Havijer Bardem), čovjeka čiji će smrtonosni skriveni motivi tek izaći na vidjelo.

 

 

U filmu “Pod vodom”, tim istraživača okeana radi za kompaniju koja se bavi bušenjem u dubokom moru i pokušava da se spasi nakon što tajanstveni zemljotres uništi njihovo podvodno istraživanje i laboratoriju lociranu na dnu Marijanskog rova. TV CINEMAX, četvrtak, 30.12. u 22.35 časa.

Na dubini od 11.000 metara u mutnim dubinama Marijanskog rova, Nora Prajs (Kristen Stjuart) je članica tima podvodnih istraživača koji se bave bušenjem morskog dna. Nakon što je navodni zemljotres uništio strukturu tankih metalnih zidova njihove laboratorije koji ih odvajaju od slane vode pod pritiskom od 10.000 atmosfera, tim mora da se snalazi kako zna i umije da bi opstao. Pod vođstvom kapetana (Vinsent Kasel), preživjeli shvataju da im je jedina nada da se prošetaju okeanskim dnom kako bi došli do napuštene susjedne laboratorije za koju se nadaju da je ostala netaknuta. Ali, uskoro moraju da se bore za život kad otkriju da čak ni na ovim dubinama nisu sami.

 

Ako još uvijek niste pogledali aktuelni film „Toma“, ili želite da ga vidite još jednom, film možete da pronađete i iznajmite u okviru m:tel IPTV videoteke po cijeni od 7,90 KM.

Film o poeti, autoru i boemu Tomi Zdravkoviću, koji je dirnuo mnoge i koji u javnosti slovi kao „priča o duši“, sada možete vidjeti među najboljim filmskim ostvarenjima svih žanrova i tema m:tel IPTV videoteke. Od trenutka aktivacije, sadržaj će vam biti dostupan u narednih 48 časova.

Najbolje filmske i serijske sadržaje iz videoteke i HBO kanala, te Apollon i Superstar videoteke možete  da aktivirate  do 31. januara i u njima uživate sve do kraja februara 2022. godine.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije