Nećete pogriješiti uz filmsku ponudu m:tel IPTV-ja

Ako razmišljate kako u svom domu provesti nadolazeće večeri, sigurno nećete pogriješiti uz filmsku ponudu m:tel IPTV-ja.

Arnold Švarceneger tumači glavnu ulogu u fantastičnoj akcionoj komediji “Kako ubiti Gantera”, koja je na programu u subotu, 26. juna, u 22.20 časova na Televiziji Republike Srpske.

Grupu ekscentričnih ubica, na čelu sa Blejkom, jako nervira Ganter, najpoznatiji plaćeni ubica na svijetu. Pored toga što želi da učvrsti svoj uticaj, Blejk ima i lični motiv – njegova bivša djevojka je imala avanturu sa Ganterom nakon njihovog raskida. On okuplja ekipu profesionalaca sa ciljem da ubiju Gantera. Ipak, nikako im ne ide sve po planu, jer je Ganter uvijek korak ispred njih…

Džulijan Mur, Vudi Harelson i Ed Haris glume u drami HBO “Promjena igre” koja prati predsjedničku kampanju Džona Mekejna iz 2008. godine – od izbora guvernerke Aljaske Sare Pejlin za njegovu zamjenicu, do njihovog poraza na izborima. Utorak, 29. jun, u 19.00 časova na TV HBO 2.

Zasnovan na bestseleru Marka Halperina i Džona Hajlemana, “Promjena igre” nas vodi iza kulisa predsjedničke kampanje Džona Mekejna iz 2008. godine – od izbora guvernerke Aljaske Sare Pejlin za kandidatkinju za potpredsjednika, do njihovog poraza na izborima. Iz vizure Mekejnovog stratega Stiva Šmita, ovaj film analizira odlučujuće trenutke u američkoj politici, u režiji Džeja Rouča i po scenariju Denija Stronga – dvojca koji je stvorio HBO dramu “Prebrojavanje” koja je dobila nagradu Emi.

Film “Prokletnici”, koji na TV CINEMAX 2 možete pogledati u utorak, 29. juna, u terminu od 20.30 časova, jedan je od najboljih o tematici neutralisanja visokih SS oficira. Scenario nas vodi do grupe tvrdokornih Amerikanaca koja ubija naciste, vreba svoj plijen u okupiranoj Francuskoj dok jedna Jevrejka, vlasnica bioskopa, planira da usmrti visoke SS oficire tokom premijere njemačkog propagandnog filma.

Tokom prve godine njemačke okupacije Francuske, porodicu Šošane Drajfus (Melani Loran) pogubio je nacistički pukovnik Hans Landa (Kristof Volc). Šošana jedva uspijeva da preživi i pobjegne u Pariz gdje uzima novi identitet predstavljajući se kao vlasnica i operaterka bioskopa. Za to vrijeme, negdje u Evropi, poručnik Aldo Rejn (Bred Pit), organizuje grupu američkih vojnika jevrejskog porijekla koja treba da izvede munjevit i zastrašujuć čin odmazde. Rejnovoj brigadi, koja je u neprijateljskim redovima poznata po nadimku “Prokletnici”, pridružuje se glumica i tajni agent, Njemica Bridžet Von Hamersmark. Njihova misija je da uklone vođe Trećeg Rajha. Sudbine se prepliću u bioskopu u kome je Šošana riješila da sprovede sopstveni plan osvete.

Američki akcioni triler “Plaćenici”, sa impresivnom glumačkom postavom, je priča o odredu hrabrih plaćenika koji stižu u malu južnoameričku državu kako bi svrgnuli diktatora. Uloge: Silvester Stalone, Miki Rurk, Džejson Stetam. Petak, 2. jul, u 23.10 časova na PRVA TV.

Film govori o grupi vještih plaćenika unajmljenih da bi se ubacili u državu Južne Amerike i svrgnuli njenog nemilosrdnog diktatora. Kada misija započne, momci shvataju da stvari nisu onakve kakve se čine i da su uhvaćeni u opasnu mrežu prevare i izdaje. Budući da je misija ugrožena, a nedužan život u opasnosti, plaćenici se susreću sa još većim izazovom; prijeti im uništenje.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.