Ne propustite „Ubice mog oca 6”

Premijerno na Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja od 18. februara

Na kanalu Superstar TV premijerno pogledajte dugo očekivan nastavak šeste sezone serije “Ubice mog oca”. Jedna od najgledanijih domaćih serija prikazivaće se vikendom u terminu od 21 čas.

U šestoj sezoni serije „Ubice mog oca“ glavna tema je kockanje. Likovima sa kojima ćemo se upoznati u šestoj sezoni serije kocka je odavno prestala da bude zabava, ona je  postala centar njihovog svijeta. Kroz različite događaje, a na kraju i zločin, vidjećemo kako je vrlo lako preći put od „početničke sreće“ do toga kad se gubi sve, od materijalnog pa do prijatelja i porodice.

Izvor fotografije: Superstar TV

Inspektori će kroz laži manipulatora otkriti surovi svijet zelenaša koji je povezan  sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali i poučnu priču pratićemo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz koga se teško izlazi, iako kockar do kraja vjeruje u mogućnost dobitka.

Paralelno, Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prošlosti stižu na naplatu.

Glavne uloge tumače Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag  Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša  Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski i Ivana Dudić itd.

Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT TV ponude i ON TV-a.