Ne propustite premijeru nove HBO serije

Nova serija „Bijeli lotos“ od večeras, 12. jula, na HBO-u u okviru m:tel IPTV-ja

Nova HBO serija „Bijeli lotos“ (The White Lotus), imaće premijeru 12. jula i biće dostupna u HBO videoteci, a prva epizoda će istog dana biti emitovana na HBO kanalu od 20.00 časova.

Majk Vajt („Prosvijetljena“) je tvorac ove šestodijelne serije, društvene satire čija se radnja odvija u ekskluzivnom hotelu na Havajima. Glavne uloge tumače Mari Bartlet, Koni Briton, Dženifer Kulidž, Aleksandra Dadario, Fred Hečinger, Džejk Lejsi, Britni O’Grejdi, Nataša Rotvel, Sidni Svini i Stiv Zan, a serija prati sedmodnevni odmor raznih hotelskih gostiju, dok se opuštaju i podmlađuju u ovom raju. Međutim, kako dani prolaze, ovi naizgled savršeni turisti, veseli radnici hotela i sama destinacija počinju da ispoljavaju svoju mračnu stranu.

Među zaposlenima u hotelu „Bijeli lotos“ su izbirljivi menadžer Armond (Mari Bartlet), kojem život kreće nizbrdo nakon iznenadne traume, kao i racionalna menadžerka spa centra Belinda (Nataša Rotvel), koju jedan zahtijevni gost uplete u emotivni vrtlog. Među gostima je porodica Mosbaher, koju čine uspješna direktorka Nikol (Koni Briton), koja svoju porodicu tretira kao neposlušne zaposlene, njen suprug Mark (Stiv Zan), koji se suočava sa neugodnim zdravstvenim problemom i kompleksom inferiornosti, njihov sin Kvin (Fred Hečinger), gejmer koji se prvi put upoznaje sa blagodetima prirode, njihova ćerka Olivija (Sidni Svini) i njena prijateljica Pola (Britni O’Grejdi), sarkastične studentkinje britkog jezika. Zgodni, povlašćeni Šejn Paton (Džejk Lejsi) je tu sa svojom lijepom suprugom Rejčel (Aleksandra Dadario). Šejn i Rejčel se u novom okruženju sve bolje upoznaju i počinju da se javljaju sumnje, a u trenutku kada ih Šejnova nametljiva majka Kiti (Moli Šenon) iznenadi posjetom, njihov bajkoviti medeni mjesec počinje da se raspada. Za kraj, tu je i Tanja Mekvojd (Dženifer Kulidž), bogata, nestabilna žena koja se oporavlja od majčine smrti, dolazi sama u hotel, traži ljubav i očajnički joj je potrebna masaža.

U gostujućim ulogama pojavljuju se Moli Šenon, Džon Gris, Džolin Perdi, Kekoa Kekumano i Lukas Gejdž. Autor, scenarista i reditelj serije je Majk Vajt, koji je istovremeno i jedan od izvršnih producenata uz Dejvida Bernarda i Nika Hola. Koproducent je Mark Kamin. Serija je snimana na ostrvu Maui.