Ne propustite nove serije na Superstaru

Superstar kanal vam donosi nove serije Čudne ljubavi“, „Složna braća – Next Generation“ i „Ubice mog oca ”

Mini serija „Čudne ljubavi“ je romantična komedija koja se događa u svečanoj atmosferi novogodišnjih praznika. Kroz više urnebesnih situacija prepliću se ljubavne dogodovštine niza likova različitih generacija povezanih rodbinsko-emotivnim vezama. Neko će se zaljubiti, ali biće i raskida, neko će shvatiti koliko je vrijedno to što već ima, a neko će ostati nepopravljiv. Uz veselu prazničnu atmosferu, lak ton i pozitivnu energiju i  plejadu poznatih glumaca dobra zabava je zagarantovana.

Humoristička serija „Složna braća – Next Generation“ nastavak je istoimene kultne serije iz 90-ih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije. Poput prvog, i ovaj serijal predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojoj dominira komedija zabune i u kojoj se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture ex-Yu naroda. Pored niza vrhunskih glumaca, u serijalu će nastupiti i poznate ličnosti iz svijeta kulture i sporta kao specijalni gosti.

Peti serijal „Ubice mog oca ” donosi razrješenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića – Mileta. Kad upoznamo Mileta shvatićemo zašto Aleksandar nikad nije mogao da ga prežali i preboli i zašto je misija čitavog njegovog života bila da utvrdi ko mu je ubio oca kog je volio najviše na svijetu. Serijal je inspirisan stvarnim događajima.

Podsjećamo, do kraja januara 2022. godine možete aktivirati i besplatnu SUPERSTAR videoteku. Više informacija potražite putem broja 0800 50 000 ili svog IPTV menija.