Ne propustite nove nastavke serije „Jedini izlaz“

Subotom i nedjeljom od 21 čas televizori u našim domovima su na istom kanalu – Superstart TV-u.

Da li i vi jedva čekate vikend, da saznate šta nas očekuje u novim nastavcima serije „Jedini izlaz“?

Svakog vikenda od 21.00 na kanalu Superstar TV, pratimo dešavanja  u okrilju moćne advokatske familije Kolar i njihovih javnih i tajnih saradnika.

Šest godina je prošlo od pogibije Saše Kolara, jednog od vlasnika advokatske kancelarije i supruga Ane Kolar, u požaru kluba „Jedini izlaz“. Neposredno poslije izricanja kazne vlasniku kluba u kojem je pored Saše nastradalo još 12 mladih ljudi, Ana od nepoznatog pošiljaoca dobija mejl sa video snimkom u kojem vidi svog muža. Posumnja da je živ, a da je čitava priča oko njegove pogibije namještaljka…

„Jedini izlaz“ je prva srpska autentično hičkokovska triler serija koja nas drži u neizvjesnosti do posljednjeg kadra. Jedan od glavnih razloga za to je što se uspješno i nepredvidljivo poigrava sa poznatim krimi standardom po kojem su svi osumnjičeni, a krivac je onaj u kog najmanje sumnjamo. U „Jedinom izlazu“ ne tragamo za krivcem, nego za onim ko je najmanje kriv!

U sljedećim epizodama gledaćemo kako su se Saša i Ana Kolar upoznali, da li će inspektror Voja Tošić konačno progovoriti i šta kriju Vikor Kolar i doktor Uglješić.

Budite i ovog vikenda uz Superstar TV  koji se nalazi na pozicij 006 vašeg m:tel IPTV-ja i ne propustite najnovije epizode serije „Jedini izlaz“.