Ne propustite ISCon konferenciju u Banjaluci

I ove godine m:tel je dio Međunarodne naučne konferencije ISCon koja će trajati od 7. do 9. decembra!

Svečano otvaranje Druge međunarodne naučne konferencije ISCon, koju organizuju UG „ATTEND IT“ i Savez studenata Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka, zakazano je za 7. decembar u Banskom dvoru u Banjaluci, a konferencija će trajati do 9. decembra 2023. godine.

Kao jedan od sponzora konferencije i ove godine predstavnici m:tel-a učestvovaće na panel diskusijama, radionicama i predavanjima, te predstaviti  primjenu savremenih tehnoloških rješenja na temu „Smart Community“.

Izvor fotografije: m:tel

Učesnici ove konferencije će, između ostalog, moći da zakorače u stvarni svijet nauke i tehnologije, pa će tako u petak 8. decembra u Domu omladine sa početkom u 11 časova, imati priliku da se upoznaju sa konceptom pametnog grada, kao i sa primjenom IoT aplikacija u praksi. Najsrećnije učesnike ove radionice očekuju vrijedne nagrade!

Takođe, stručnjaci iz IT, telekomunikacionog i bankarskog sektora će na panel diskusiji u subotu u 17 časova pričati o vještačkoj inteligenciji kao budućnosti poslovanja. Na ovom panelu istraživaće se mogućnosti i izazovi u vezi sa uticajem vještačke inteligencije na poslovno okruženje. Pored iskustava, savjeta i perspektiva o tome kako se mogu najbolje iskoristiti prednosti AI koje će prezentovati panelisti, najaktivnije slušaoce ovog panela očekuje i poklon iznenađenja!

Kompanija m:tel prepoznaje značaj učešća na ovakvim konferencijama koje promovišu razvoj tehnologije, primjenu „Smart” rješenja a podržavajući studente ulaže i u razvoj znanja i perspektivnu budućnost!