Ne propustite hit predstavu „Kako sam se nadala dobro se nisam udala“ u GP Jazavac

U srijedu 31.01.2024 sa početkom u 20.00 časova u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjaluci, uz prijateljsku podršku kompanije m:tel, odigraće se jedna od najatraktivnijih predstava, romantična komedija “Kako sam se nadala dobro se nisam udala”

Predstava koja puni pozorišne sale širom regiona, sa proslavljenim komičarima Natašom Aksentijević i Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama, na duhovit i dovitljiv način govori o životnom putu jedne sasvim obične žene u potrazi za savršenom ljubavlju i tipičnim muškarcima koje je na tom putu susretala.

Fotografija: m:tel, GP Jazavac

Poslije različitih tipova muškaraca koje je sretala i za koje je vjerovala da nešto mogu da joj pruže, a sa kojima je doživjela velika razočeranja naša glavna junakinja Darinka na kraju ipak pronalazi neočekivanu sreću u trenutku kad se najmanje nadala.

Duhovit i pomalo tragikomičan tekst Dušana Jankovića podsjeća nas sve na svakodnavne probleme, izazove i velika zadovoljstva kroz koje prolazimo.

Predstava koja će vas tjerati do suza, što od smijeha što od sentimentalnosti garantuje odličan provod poslije koga ćete se sigurno osjećati dobro i shavtiti da bez obzira na šta ste prolazili u životu niste pogriješili.

Ulaznice možete da nabavite na biletarnici Gradskog pozorišta Jazavac od 10.00 do 14.00 i od 16.00 do 20.00 časova.

Vidimo se u pozorištu!