Ne mijenjajte kanal – m:tel IPTV ima dobre filmove!

Ovog petka, naša preporuka za sve vas je – ne mijenjajte kanal, jer m:tel IPTV ima dobre filmove! Evo nekoliko prijedloga:

“Nakon burne večeri u Las Vegasu, dvoje mladih probude se u krevetu i shvate da su vjenčani”, u filmu “Dok nas džek-pot na rastavi”, sa malo romantike i malo komedije. TV 1000, već u petak 28. januara, u 16.40 časova

Luda noć u Vegasu dovodi do nesrećnog braka za dvoje njujorških samaca u ovoj razuzdanoj romantičnoj komediji. Kameron Diaz i Ešton Kučer spontani su čudaci koji nakon noći pijanstva treba da se rastanu na brzinu. Međutim, kad on osvoji tri miliona dolara na automatima (a pomoću njenog novca), ne baš srećan, upravo vjenčani par, suprotstavlja se jedno drugome na sudu, gdje im sudija presudi da ostanu vjenčani šest mjeseci kako bi razriješili svoje probleme!

Nedjelja, 30. januar, u 17.15 časova na TV AXN, idealan termin za pravi akcioni triler – “Salt”. Agent CIA Evelin Salt postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. Bježeći, primorana je da iskoristi sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju porodicu i pronašla pravog izdajnika.

Evelin Salt (Anđelina Džoli) je agent CIA, koja se zakletvom obavezala na dužnost i čast otadžbini. Nakon što je optužena da je ruski agent spavač, Salt bježi kako bi očistila ljagu sa svog imena i napokon dokazala svoju odanost. Koristeći sve svoje vještine i godine iskustva koje je stekla kao tajni agent, ona mora pobjeći svojim neprijateljima i zaštititi svoju porodicu ili će najmoćnija svjetska sila izbrisati svaki trag njenog postojanja. Međutim, njeni pretpostavljeni su uvjereni da ona želi izvršiti atentat na predsjednika te se Salt upušta u trku  sa vremenom kako bi otkrila identitet pravog izdajnika.

Od autora i izvršnog producenta Dejvida I. Kelija (“Čikago bolnica”, “Ali Mekbil”, “Advokatura”, “Bostonski advokati”, “Nevine laži”, “Devet potpunih neznanaca”…), čiju vitrinu krasi čak 11 Emi nagrada, na FOX kanal 31. januara (premijerno ponedjeljkom u 22.00) stiže druga sezona krimi-drame “Široko nebo”.

U osam novih epizoda, pod vođstvom kanadske glumice Ketrin Vinik (junakinje serije “Vikinzi”), nastavljamo da pratimo avanture privatnih detektivki Dženi Hojt i Kejsi Devel, kojima su se putevi na trenutak razdvojili. Kejsi se fokusirala na pronalaženje Ronalda, koji joj je za dlaku izmakao na kraju prvog ciklusa, dok se Dženi pridružila lokalnoj policijskoj stanici. Djevojke se ubrzo ponovo ujedinjuju zbog tajnog zadatka. Poslije velike saobraćajne nesreće, u kojoj su učestvovali kamioni, iz vozila je nestala ogromna količina narkotika i novca.

Ako ste se uželjeli dobre komedije, preporučujemo američki film “Traži se otac”, sa Glen Klouz u glavnoj ulozi. Televizija Republike Srpske, petak, 4. februar, u 20.15 časova

U najkraćem, ovo je komedija o ultimativnoj potrazi za tatom. Dva brata blizanca, nakon što saznaju da im je majka godinama lagala i skrivala istinu o njihovom ocu, odlaze u potragu za njim. Na putu do istine o svome porijeklu upadaju u nevolje, jer ispada da im otac može biti bilo ko…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.