Ne mijenjajte kanal, m:tel IPTV ima dobre filmove!

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!

Film “15:17 za Pariz” je istinita priča o terorističkom napadu na putnički voz. Sjajan zaplet sa elementima trilera  i drame na Pink Premium, već u petak. 1. aprila, u 22.00 časa.

U večernjim satima, 21. avgusta 2015. godine, svijet je u zapanjenoj tišini gledao kako mediji izvještavaju o sprečenom terorističkom napadu na voz “Tejls” za Pariz – pokušaj koji su osujetila tri hrabra mlada Amerikanca na putovanju Evropom…

On je bio zvijezda američkog fudbala na fakultetu. Ona je bila Miss Magnolija, sa samo jednim ciljem u životu – da postane supruga fudbalske zvijezde. Pravo vrijeme za  romantičnu dramu “Svačiji Amerikanac”, na TV PRVA, ponedjeljak, 4. aprila, petnaest minuta nakon ponoći.

Džesika Lang i Denis Kvejd glume zlatni par kome sve ide u prilog – sve dok se njihova zanesena ljubav ne bude morala da se suoči sa stvarnošću života odraslih. Timoti Haton glumi Kvejdovog nećaka koji ga obožava. U isto vrijeme srećna i tužna, romantična drama u kojoj glumi i Džon Gudman.

Utorak, 5. april, u 17.05 časova na TV HBO možete pogledati film “Napad na Bijelu kuću”.

Džon Kejl, policajac iz Kapitola (Čejning Tejtum) upravo je saznao da nije primljen na posao iz snova u tajnoj službi, gdje bi trebalo da štiti predsjednika Džejmsa Sojera (Džejmi Foks). Ne želeći da razočara svoju kćerku lošim vijestima, odvodi je u obilazak Bijele kuće, u trenutku kad je preuzima grupa teško naoružanih paravojnika. Dok nacija tone u haos, a vrijeme brzo prolazi, Kejl mora da spasi predsjednika, svoju kćerku i državu.

Film “Premišljanje” je topla ljubavna priča, smještena u kontekst svjetskih previranja, odnosa različitih vjera  i nacija… TV CINEMAX, srijeda, 6. april, u 20.00 časova.

Kale, granica Francuske s Velikom Britanijom. Udovica Beatris živi sa sinom i majkom. Njena vjerovanja i njen život se uzdrmaju kad upozna Mokhtara, iranskog učitelja koji je ilegalno došao u Evropu. Zarad ljubavi prema njemu, ona propituje uobičajene predrasude i usprotivi se zakonima svoje zemlje. Film je zasnovan na istinitoj priči, adaptacija je romana “Calais Mon Amour” Beatris Hure.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.