Naslovi po vašem izboru-m:tel IPTV

Usamljeni udovac pokušava zadržati porodicu na okupu, u filmu „Svi smo super“ koji je na programu već u petak, 24. juna, u 16.55 časova na TV 1000. Odmorite se nakon radne sedmice u ovoj komičnoj drami

Robert De Niro tumači ulogu Franka, udovca koji, nakon što mu je žena preminula, shvati da mu je supruga bila jedina prava veza sa djecom. Stoga kreće na putovanje autobusom duž čitave zemlje kako bi se ponovo zbližio sa svojom djecom. Međutim, putem otkriva da su njihovi životi daleko od idealnih…

Zasnovana na istinitim događajima,  drama „Šampion“ donosi nepoznatu priču o legendarnom poljskom bokserskom šampionu Tadeušu-Tediju Pjetrikovskom, koji je 1940. s prvom grupom zatvorenika stigao u nacistički koncentracioni logor Aušvic. Utorak, 28. jun, u 19.00 časova na TV HBO 2

Godina je 1940. Prva grupa zatvorenika stiže u novonastali koncentracioni logor Aušvic. Jedan od njih je Tadeuš-Tedi Pjetrikovski, predratni bokserski šampion Varšave. Oficiri iz logora tjeraju ga da se bori u ringu za njegov i za život drugih zatvorenika. Svaka njegova pobjeda pojačava nadu da nacisti nisu nepobjedivi. Oficiri u Aušvicu primjećuju sve veći otpor. Sukob s upravom kampa postao je neizbježan. „Šampion“ nam donosi nepoznatu priču o jednom od prvih zatvorenika logora Aušvic-Birkenau, zatvoreniku broj 77. Tokom trogodišnjeg boravka u logoru, Pjetrikovski dobio je više od 40 borbi i tako postao simbol nade u pobjedu nad nacističkim terorom.

Džesi i Selin se upoznaju u dvadesetima u „Prije svitanja“, ponovo se sreću u tridesetima u „Prije sumraka“, a sada, u „Prije ponoći“, suočavaju se sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću; porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim. Film „Prije ponoći“ na TV HBO u četvrtak, 30. juna, u 18.10 časova

Devet godina nakon filma „Prije sumraka“, veoma cijenjenog nastavka filma „Prije svitanja“, reditelj Ričard Linklejter ponovo se udružuje sa Itanom Hokom i Džuli Delpi i snima „Prije ponoći“ u kojem njihovi likovi odgajaju kćerke bliznakinje. Džesi se trudi da održi vezu sa svojim sinom Henkom iz prvog braka, ali njihov odnos je nategnut iako je Henk upravo proveo cijelo ljeto sa svojim ocem, maćehom i polusestrama. U međuvremenu, Selin mora da donese tešku odluku u vezi sa svojom karijerom.

Kada su, samo godinu po završetku Zlatnim globusom ovjenčane serije „Dobra žena“ (2009-2016), autori i supružnici Robert i Mišel King odlučili da se vrate spin-ofom „Dobra borba“, nisu mogli ni da naslute koliko iznenađenja će im donijeti ova serija. Peti ciklus popularne krimi-drame nominovane za dvije Emi nagrade, koji se na kanalu FOX LIFE premijerno prikazuje od 30. juna, radnim danima u 22.55 časova, Dajanu dovodi pred novi izazov. Ovog puta, možda i najveći.

Radnja serije „Dobra borba“ nastavlja se godinu poslije dešavanja u posljednjoj epizodi „Dobre žene“. Ogroman finansijski skandal uništio je reputaciju mlade advokatice Maje Rindel. Usput je zbrisao ušteđevinu njene mentorke i kume Dajane Lokhart, koja je taman napravila idealan plan za mirne penzionerske dane u Italiji. Izbačene iz firme „Lokhart i Li“, one se pridružuju koleginici Luki Kvin i otpočinju „Dobru borbu“.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!