Naslovi koje želite pogledati – samo na m:tel TV platformama

Film „Luda lova“ je odlično istorijsko i biografsko ostvarenje. Možete ga pogledati u subotu, 6. aprila, na TV HBO u 21.30 časova.

Izvor fotografije: TV HBO

U ovom filmu, zasnovanom na istinitim događajima, Pol Dano je Kejt Gil, čovjek koji ulaganjem u malu firmu za video-igre pokreće veliko povećanje vrijednosti kompanije, zbog čega se mnogi ubrzo obogate, a neki milijarderi razbjesne…

U urnebesnoj komediji „Prevarantkinje“, En Hatavej i Rebel Vilson igraju prevarantkinje, jednu niske, drugu visoke klase, koje se udružuju da se osvete pokvarenim muškarcima koji su im nanijeli nepravdu. TV FilmBox Extra, nedjelja, 7. april, u 19.25 časova.

Izvor fotografije: FilmBox Extra

Rebel Vilson i En Hatavej glume dvije prevarantkinje koji posluju u prekrasnom primorskom gradiću na jugu Francuske. Žozefina Česterfild glamurozna je, zavodljiva Britanka sa prostranom kućom  i sklonošću ka obmanjivanju lakovjernih bogataša iz svih krajeva svijeta. U njen uređeni, pedantno imućni svijet bane Peni Rast, Australijanka koja je podjednako slobodna i zabavna koliko je Žozefina proračunata i lukava. Dok Peni zgrće gomilu novca pljačkajući svoje mete u kvartskim barovima, Žozefina puni svoj sef velikim dijamantima nakon što ulovi svoj plijen u blještavim kockarnicama…

Na Televiziji Republike Srpske (RTRS), od ponedjeljka do četvrtka, u terminu od 22.40 časova možete pratiti nove epizode serije „Hanibal“. „Hanibal“ je televizijska adaptacija romana Tomasa Harisa, prema kojem je nastao i film „Kad jaganjci utihnu“. Serija se fokusira na odnos između FBI-jevog specijalnog agenta i forenzičkog psihijatra, koji mu postaje najlukaviji neprijatelj.

Izvor fotografije: RTRS

Vil Grejem je briljantni empatični FBI profajler koji ima sposobnost da mislima prati uvrnute ideje i postupke najtraženijih serijskih ubica. Njegov šef Džek Kraford zauzdava Vilovu sposobnost čitanja misli i uviđa njegovu potrebu za psihijatrijskom pomoći nakon posebno uznemirujućeg slučaja. Vil tako stiže pod nadzor cijenjenog psihijatra dr Hanibala Lektora. Vil ne zna da dr Lektor iz određenog razloga ima pristup užasnim zločinima i psihopatama. Ono što slijedi je majstorska psihološka igra između dobra i zla, gdje se granice gube…

Berzovni TV guru Li Gejts (Džordž Kluni) i njegova producentkinja Peti (Džulia Roberts) nađu se u ekstremnoj situaciji kada bijesni investitor koji je izgubio životnu ušteđevinu zbog Gejtsovog finansijskog savjeta silom okupira studio. Radnja koja se događa u stvarnom vremenu, u trileru „Igra novca“. Pink Action, ponedjeljak, 8. april, u 19 časova.

Izvor fotografije: PInk Action

Kroz napetu situaciju koju uživo gledaju milioni TV gledalaca, Li i Peti moraju se bjesomučno boriti s vremenom kako bi razriješili zagonetku iza zavjere u centru današnjih dinamičnih, najsavremenijih svjetskih tržišta.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.