Naslovi koje vrijedi pogledati na m:tel IPTV

Tokom posljednjih očajničkih dana Drugog svjetskog rata, usamljeni tragač zlata  susreće se s nacistima u akciji spaljivanja zemlje pri povlačenju u sjevernoj Finskoj. Kada mu nacisti ukradu zlato ubrzo shvataju da nije riječ o običnom rudaru. Pogledajmo film „Sisu“, na TV HBO u subotu, 27. januara u 20 časova.

Iako ne postoji doslovni prevod finske riječi „sisu“, ovaj bivši komandos će predstaviti što sisu predstavlja: suludu hrabrost i odlučnost u suočavanju s naizgled nemogućim izazovom. I bez obzira na prepreke koje nacisti stavljaju pred njega, on će ići do kraja kako bi vratio svoje zlato – čak i ako to znači ubijanje svakog naciste koji mu se nađe na putu.

Sisu (izvor fotografije – HBO)

Prije godinu dana, prljavi policajac, detektiv Kalahan upucan je tokom zapljene droge koja je pošla po zlu. Spasio ga je nepoznati muškarac, dajući Kalahanu drugu šansu da svoj život dovede u red. Pogledajte uzbudljivi krimi-triler “Policajac na dnu” na Pink Thriller u nedjelju, 28. januara u 22 časa.

Međutim, kad se stranac pojavi, tražeći osvetu protiv kriminalaca odgovornih za niz napada na mlade djevojke u lokalnom striptiz klubu, Kalahan mora djelovati sam da bi našao napadača, pokušavajući prikriti kakvu je on ulogu odigrao u tim zločinima. Njegovo očajanje da pronađe napadača i prikrije svoje tragove vodi ga na nasilan put obmane i prevare. Može li izigravati „dobrog policajca“ i naći napadača i istovremeno čuvati svoju reputaciju?

Policajac na dnu (izvor fotografije – Pink Thriller)

U utorak, 30. januara u terminu od 22.40 časova, na FilmBox Premium kanalu možete pogledati film „Vruća potjera“. Akcija i krimi-komedija, odličan film za večernji termin.

U „Vrućoj potjeri“ uštogljena policajka koja igra prema pravilima, pokušava zaštititi seksi, otvorenu udovicu (Sofia Vergara) od narkobosa, dok bježe Teksasom pred pokvarenim policajcima i opasnim plaćenicima.

Vruća potjera (izvor fotografije – FilmBox Premium)

Američkog glumca Džesija L. Martina, zvijezdu hit serija „Red i zakon“ i „Fleš“, od 1. februara na kanalu STAR gledaćemo premijerno u novom trileru „Iracionalno“, čijih će se 11 epizoda prve sezone emitovati četvrtkom u 22 časa.

Martin će nam dočarati lik Aleksa Mersera, svjetski poznatog profesora biheviorizma, koji pomaže vladama, pripadnicima reda i zakona, i velikim korporacijama u rješavanju teških slučajeva, koristeći svoje jedinstveno razumijevanje ljudskog ponašanja. Iz epizode u epizodu, Merser se bavi intrigantnim slučajevima, od ubistva popularnog influensera, spasavanja života njegove prijateljice novinarke, koja je namjerno otrovana rijetkim i smrtonosnim agensom, do istrage sumnjivog pada aviona u kojem je glavni osumnjičeni pilot…

Iracionalno (izvor fotografije – Star TV)

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.