Naslovi koje ne smijete propustiti – m:tel IPTV

Televizijski naslovi koje ne smijete propustiti se i dalje nalaze u okviru opcije m:tel IPTV, a evo koje smo izdvojili za vas ovog petka:   

TV kanal CINEMAX nam je priredio izuzetno uzbudljiv film – “Prekršen zakon” – zaplet nas vodi do dvojice otuđene braće na suprotnim stranama zakona. Ponedjeljak, 15. novembar, u 20:00 časova.

Dejv Konoli je cijenjeni član irske policije, ali njegova odanost policiji je na iskušenju nakon neuspjele pljačke u kojoj učestvuje njegov brat Džo, bivši zatvorenik. Iznenada, Dejv se upliće u zataškavanje zločina koje dovodi do tajne veze sa Amijom, ženom u nesrećnom braku koja je takođe žrtva posljednjeg zločina njegovog brata. “Prekršen zakon” je napeti triler koji istražuje teme porodične lojalnosti, nasljeđa i granica koje prelazimo da bismo zaštitili ljude koje volimo.

“U okrutnim planinama Aljaske vodi se borba za opstanak”. Koji je ishod ove borbe, saznaćemo u akcionom trileru “Sivilo”, na Prva TV u srijedu, 17. novembra, u ponoć.

Grupa stručnjaka za naftna bušenja kreće kući sa Aljaske. Međutim, usljed nevremena njihov avion se ruši. Sedam preživjelih pokušava da se izbori sa smrtonosnim povredama i hladnim vremenom. Ubrzo će uvidjeti da njihovim problemima nije kraj. Shvataju da će morati da se suoče sa čoporom vukova. Vođstvo nad grupom preuzima Džon Otvej koji predlaže da bjekstvom u šumu pokušaju da se spasu. Preživjeli imaju malo vremena da se izbore sa nepodnošljivom hladnoćom i čoporom gladnih vukova.

 

Želite li da saznate kako kuvaju najbolji kuvari na svijetu? Remon Blan je najpoznatiji kuvar francuske kuhinje u Velikoj Britaniji, ali nikad nije profesionalno kuvao u Francuskoj. U serijalu „Remon Blan: Izuzetno gladan Francuzˮ, koji se emituje na kanalu 24Kitchen, od 18. novembra, četvrtkom u 13:00 časova, on napokon ima priliku da nam pokaže državu koju toliko voli, kao i jela francuske kuhinje, koja su ga inspirisala.

U svakoj epizodi, Remon istražuje tradicionalne proizvode i kuhinju određenog regiona Francuske, a zatim priprema meni tradicionalnih jela. Najsvježije sastojke će dobiti od ljudi koji ih najbolje poznaju, a zatim će gledaocima prirediti kulinarski šou za sva čula. Gledaocima će pokazati kako se pripremaju francuski specijaliteti i uz pomoć svojih mladih britanskih šegrta serviraće ih u lokalnom restoranu. Hoće li se Francuzi jednako ponositi Remonom, kao što se ponosi Britanija? Vidjećemo u novim epizodama kulinarskog serijala “Izuzetno gladan Francuz”.

Nikita Mihalkov je režirao romantično dramsko ostvarenje, film “Sunčanica”, koji možete pogledati na Televiziji Republike Srpske u petak, 19. novembra, u 21:15 časova.

Uloge: Martinš Kalita, Viktorija Solovjeva, Denis Vasiljev, Miloš Biković…

Sunčanica je „vremeplov“ koji nas vodi u dvadesete godine prošlog vijeka, na Krim, odakle se poslije građanskog rata evakuiše Bijela armija. Rat je završen, izgubljen, nema pucnjave, više niko nikoga ne ubija, ne masakrira, ne urezuje zvijezde u tijelo. Dok sjedi u zarobljeništvu, kapetan poražene armije Bijelih, sjeća se kako je trinaest godina ranije upoznao mladu djevojku, koja mu mu ni poslije toliko godina ne blijedi iz sjećanja.

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.