Najpoznatija umjetnička djela na Samsung televizorima

Da smo do sada vidjeli tek djelić mogućnosti modernih tehnologija ponovo nam dokazuje kompanija Samsung, zahvaljujući kojoj najčuvenija umjetnička djela mogu krasiti svaki dom.

Ljubitelji i poznavaoci umjetnosti sigurno su oduševljeni novim televizorom južnokorejskog giganta pod nazivom The Frame koji, kako to i sam njegov naziv otkriva, na ekranu koji izgleda kao veliki okvir za sliku, može da prikazuje čak više od 1.600 umjetničkih djela.

U pitanju su najpoznatiji radovi, od klasika do modernih remek-djela, kao i zadivljujuće fotografije iz galerija širom svijeta. Naravno, pristup reprodukcijama imaju korisnici Samsung Art Store platforme, zahvaljujući saradnji Samsung-a sa Muzejem umjetnosti Metropolitan u Njujorku.

Kako pojašnjavaju iz kompanije, radi se o televizoru impresivnih performansi, koji nudi savršeno iskustvo praćenja omiljenih TV sadržaja, a kada je isključen, bilo da je postavljen na zid ili na postolje nalik onom na kojem stoji slikarsko platno, postaje umjetničko djelo po našoj želji.

Dakle, vlasnik ovog impresivnog TV uređaja sam može da odabere da li će dnevnu, spavaću ili neku drugu prostoriju krasiti Da Vinčijeva Mona Liza, Van Gogovi Suncokreti ili neke druge digitalne reprodukcije visoke rezolucije djela iz različitih kultura i epoha.

Da televizor ne bi neprestano “radio”, senzor pokreta omogućava da se slike pojavljuju na ekranu kada je neko u prostoriji, a kada nema nikoga TV se gasi. Takođe, oni koji žele da na zidu imaju porodični portret ili neku drugu fotografiju iz svoje arhive, mogu da je učitaju pomoću telefona ili USB fleš diska. Savršeno, zar ne?!

Podsjećamo, brojne vrhunske Samsung uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.