Najbrži kupci telefona Honor 90 dobijaju sat

Kompanija m:tel donosi još jednu sjajnu ponudu – najbrži kupci vrhunskog telefona Honor 90 na poklon dobijaju vrijedan sat.

Oni koji su već imali priliku da se upoznaju sa specifikacijama ovog smartfona znaju da se radi o jako kvalitetnom uređaju sjajnih performansi, među kojima je ultra jasna glavna kamera od 200 MP, koja naglašava svaki detalj, oživljavajući boje. Pored nje, u prstenastim modulima na zadnjoj strani telefona smještene su i dubinska kamera od 2 MP, kao i makro kamera od 12 MP.

Na prednjoj strani, na sredini ekrana u samom vrhu nalazi se jednako impresivna selfi kamera od 50 MP. S obzirom na senzore koje ovaj telefon posjeduje, ne čudi što je kvalitet fotografija i video snimaka izvanredan!

Zaobljeni AMOLED ekran od 6,7 inča, sa novim PWM zatamnjivanjem pri 3840 Hz i petostrukom zaštitom očiju pruža odličan ugođaj bilo da satima surfate po internetu, čitate ili igrate igrice. Honor 90 odlično “sjeda” u svaki dlan. Naime, težak je 183 g i ima debljinu od 7,8 mm, zbog čega je praktičan za nošenje i korištenje jednom rukom.

Procesor je provjereno dobar – Qualcomm-ov Snapdragon 7 Gen, dok Honor 90 koji možete kupiti u kompaniji m:tel dolazi sa ogromnom količinom memorije – 12/512 GB, što je savršena kombinacija.

Telefon posjeduje veliku baterija od 5000 mAh koja, kako ističu iz kompanije, možete izdržati najzahtjevnije zadatke od zore do kasne večeri.

Pored vrhunskog sata koji možete dobiti uz Honor 90, podsjećamo da ga u m:tel-u možete platiti na rate, što je dodatni plus. Više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.