Najbolji sport je i na m:SAT-u!

m:SAT je satelitska televizija, sa više od 150 kanala u ponudi, među kojima i oni sa najboljim sportskim sadržajima! Mjesečna pretplata sada samo 9,90 KM u periodu od godinu dana!

Satelitska televizija koju nudi kompanija m:tel, a koju možete imati na bilo kojoj lokaciji u BiH, najbolji je način da dođete do kvalitetnog TV programa gdje god da to poželite.

Iz m:tel-a poručuju da je ovaj način pristupa TV sadržajima namijenjen baš svima i baš svuda, što znači da najbolji televizijski sadržaj možete da imate i u ruralnim krajevima, nepristupačnim mjestima, kao i u gradskim zonama. Svakako, u ponudi od više od 150 kanala u okviru m:SAT-a, pronaći ćete najpopularnije TV kanale, ali i najbolji sportski program na Arena sport kanalima.

Aktuelna promotivna ponuda za nove korisnike bilo kojeg od tri ponuđena paketa je: pretplata od 9,90 KM, koju ćete plaćati na mjesečnom nivou u periodu od godinu dana, gratis drugi TV priključak, a tu je i preporuka za Tesla televizor po cijeni od 11 KM ili 14 KM mjesečno u zavisnosti od paketa, odnosno 72 KM jednokratno ukoliko odaberete m:SAT Max paket. 

Za opremu koja vam stiže na adresu i montažu izdvojićete samo 0,99 KM.

Informacije o m:SAT-u možete dobiti pozivom korisničkog servisa na 0800 50 905 ili na bilo kojem prodajnom mjestu m:tel-a u BiH.