Najbolji Huawei telefoni u 2022.

Privlačan dizajn, vrhunske kamere, snažna baterija… i još puno toga donose telefoni s Huawei potpisom.

Zato su čest izbor korisnika širom svijeta, pa je i to razlog da predstavimo neke od trenutno najboljih smartfona ovog brenda:

Huawei P50 Pro

Za ovaj model se smatra da je najbolji iz serije onih koje pokreće Huawei-jev operativni sistem. Što se tiče hardvera, Huawei je imao malo više prostora da raširi  krila, a Pro ima vrhunski dizajn sa staklenom pozadinom, sa privlačnom reflektujućom završnom obradom i jedinstvenom postavkom dvostruke zadnje kamere. Sam sistem kamera je veoma jak, a trajanje baterije je još jedna od jačih strana, uz podršku brzim punjenjem od 66 W.

Huawei P50 Pocket

Ovo je prvi sklopivi model ovog proizvođača. Kao i prethodnik sa liste nema 5G podršku, što je jedan od kompromisa koji je napravljen. Ovo je funkcionalan uređaj, sa jedinstvenom završnom obradom i impresivnim sistemom šarki koje se sklapaju bez otvora. Glavna kamera od 40 MP nadmašuje snimke koje je napravio glavni rival – Samsung Galaxy Z Flip 3 – s lakoćom, dok je ostatak podešavanja slike neobičan, ali ne i loš.

Huawei P30 Pro

Ovo je najbolji Huawei model koji koristi Google usluge i izbor onih koji ne vole da prave kompromise po tom pitanju. Dizajn je i dalje vrhunski, ekran je odličan, a kamere i dalje mogu da zablistaju. Cijene su pale od kada je lansiran početkom 2019. i zbog toga je odlična vrijednost u poređenju sa mnogim konkurentskim vodećim modelima

Huawei Mate X2

Mate X2 je pokazatelj da Huawei brzo ovladava tehnologijom sklopivih telefona. Ovaj model se može pohvaliti prelijepim vertikalnim sklopivim dizajnom koji je prepun snage kako sa stanovišta performansi, tako i sa stanovišta fotografije. U stvari, ovaj uređaj takođe ima najbolju sklopivu kameru trenutno, sa jasnom marginom.

Huawei P40 Pro

Vrhunski nastavak jednog od najboljih pametnih telefona u 2019, Huawei P40 Pro se ističe u svim oblastima, nudeći vrhunske performanse za 2020. godinu – 5G i WiFi 6 mrežne tehnologije, izvanredno trajanje baterije sa brzim punjenjem, fantastično podešavanje kamere na prednjoj i zadnjoj strani, plus privlačan “Overflow” displej sa prikazom od 90 Hz.