Najbolje igre koje možete igrati na PS 5

PS5 je već ušao u treću godinu postojanja. Ima veoma bogat katalog igara, a mi izdvajamo neke od najboljih.

Sve PS5 igre su vrijedne vašeg vremena i novca, nisu sve jednake i nisu sve pogodne za svaki ukus i očekivanja igrača. Zato smo sastavili ovu listu najboljih PS5 igara iz različitih žanrova, mežu kojima su i one koje se ističu u prikazivanju jedinstvenih sposobnosti konzole.

FIFA 23

FIFA 23 je ultimativni fudbalski simulator. Sa dodatkom HyperMotion 2 tehnologije, igra nudi hiperrealistične animacije igrača i glatkiju igru. Prezentuje ogromne mogućnosti PS5 konzole i najbolja je sportska igra dostupna na platformi.

Astro's Playroom

Kao najbolja igra koja dolazi uz konzolu od vremena Wii Sports, Astro's Playroom je dragulj koji savršeno prikazuje mogućnosti DualSense kontrolera. Od predivnih 4K vizuala do uzbudljivog 3D zvuka, igra pruža nadrealno i magično iskustvo. Još je potpuno besplatna. Ovo je igra koju morate odigrati ako želite da vidite šta DualSense kontroler zaista može.

Disco Elysium: The Final Cut

Disco Elysium: Final Cut je najbolja i najintelektualnija igra za PS5. Ova simulacija propalog policajca vodi vas kroz spektar izbora koji nisu samo “dobri” ili “loši”. Pisanje u igri je izvanredno i uvlači vas u mračni evropski grad Revahol, dok je soundtrack nagrađivan i atmosferičan. Ovo nije igra za ljubitelje akcije – ovdje se uglavnom bavite razgovorima i detektivskim radom. Disco Elysium: The Final Cut je jedan od najboljih RPG-ova na PS5.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 (GT7) se vraća onome što ovaj šarmantni trkački simulacijski serijal najbolje radi: nudi mnoštvo sadržaja sa izvrsnom trkačkom igrom, sve upakovano u divno, šarmantno i privlačno korisničko iskustvo. Ova igra, takođe, izuzetno koristi haptičke povratne informacije i prilagodljive okidače na DualSense kontroleru, pa ćete osjećati svaki udarac na putu, svako skretanje i svaku promjenu brzine dok se vozite po uzbudljivim GT7 stazama.

Mortal Kombat 11 Ultimate

Mortal Kombat 11 Ultimate je najbolja borilačka igra za PS5. Kao kralj žanra borilačkih igara, Mortal Kombat 11 Ultimate samo potvrđuje tu poziciju. Ova verzija igre sadrži originalnu igru Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1, Aftermath ekspanziju i Kombat Pack 2. Uživajte!