Najbolja komunikacija uz Samsung telefone iz m:tel ponude

Fenomenalni za sve – Samsung Galaxy A33 i A53

Uhvatite najljepše boje kasne jeseni uz Samsung Galaxy A seriju telefona. Uživajte uz sjajni Samsung Galaxy A33 ili najpoželjniji Samsung Galaxy A53.

Samsung Galaxy A33 je odličan uređaj koji pruža snažne performanse, elegantan dizajn i izuzetne mogućnosti. Ovaj telefon je savršen za bilo koga ko želi visokokvalitetni pametni telefon po pristupačnoj cijeni.

Jedna od njegovih aduta je Super AMOLED ekran od 6,5 inča koji pruža odličan kontrast i žive boje. Sa brzinom osvježavanja od 90 Hz, na ekranu Galaxy A33 telefona sve teče glatko poput svile.

Kvalitetna četverostruka kamera hvata svaki detalj, glavna kameru od 48 MP zabilježiće oštrije i jasnije slike a ostale kamere će zahvatiti veći ugao, prilagoditi fokus ili približiti detalje.

Samsung Galaxy A53 je dizajniran da bude drugačiji od drugih. Kada tražite pametni telefon s zadivljujućim mogućnostima ovaj uređaj je pravi izbor za vas. Na širokom FHD+ Super AMOLED ekranu od 6,5 inča uživajte u bioskopskom prikazu svijeta i obradujte oči živim detaljima.

Fenomenalan ekran ima potpunu glatkoću u radu jer je brzina osvježavanja još veća, čak 120 Hz. Tek na ekranu ovog telefona uvjerićete se u nevjerovatan doživljaj gledanja sadržaja uz još više detalja i živopisnijeg kontrasta.

Četverostruka kamera Galaxy A53 telefona podiže fotografisanje na viši nivo. Zabilježite vrhunske slike sa glavnom kamerom od 64 MP, ultra ugaonom od 12 MP, dubinskom i makro kamerom od 5 MP a moćna vještačka inteligencija će ih dodatno unaprijediti. Sa moćnom prednjom kamerom od 32 MP imaćete sjajne selfi fotografije kao nikada prije.

I Galaxy A33 i Galaxy A53 imaju fantastičnu bateriju od 5000 mAh koja će vam trajati i dva dana. Telefoni dolaze sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije a kada je u pitanju njihova snaga, oba uređaja imaju 5 nm procesor koji je posebno dizajniran za obavljanje višestrukih zadataka i u teškim uslovima.

Koji god od ova dva telefona izaberete, nećete pogriješiti. Potražite ih u m:tel ponudi a više informacija saznajte pozivom na 0800 50000 ili posjetite mtel.ba.