Nagrađen prvi korisnik m:SAT televizije u 2021. godini

Nagrada za povjerenje i pametan izbor

Kompanija m:tel je nagradila prvog korisnika m:SAT usluge u ovoj godini. Zdravko Radišković iz Stanara je prepoznao sve benefite koje donosi m:SAT, a upravo on je i prvi korisnik ove usluge u 2021. godini, te ga je kompanija m:tel odlučila dodatno obradovati i pokloniti mu TV uređaj iz svoje ponude, koji će mu sasvim sigurno upotpuniti uživanje uz najbolje televizijske sadržaje koje nudi m:SAT.

Korisniku Zdravku Radiškoviću, televizor je uručila Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.

„Mnogo sam zahvalan na ovom poklonu, iznenadili ste me i obradovali. Usluge m:tel-a koristim dugi niz godina, a m:SAT nekoliko sedmica i veoma sam zadovoljan“, izjavio je Zdravko Radišković.

Nudeći najsavremenija tehnička rješenja i radeći intenzivno na tome da svakom korisniku bez obzira na lokaciju, obezbijedi sve usluge, kompanija m:tel je putem svoje satelitske televizije – m:SAT, omogućila televiziju i atraktivne sadržaje dostupne svima.

m:SAT je vrlo brzo postao poznat po tome što u domove širom BiH donosi prijem TV i radio programa koji se distribuira preko satelita na bilo kojoj lokaciji u BiH. Za ovu uslugu ne postoji tehničko ograničenje za realizaciju, a isporuka TV signala nije ograničena kablovskom mrežom ili drugim tehničkim preduslovima.

Podsjećamo, m:SAT satelitska televizija koja je dostupna svima u BiH donosi više od 150 TV kanala sa najboljim sportskim, domaćim, filmskim i zabavnim sadržajima na dva televizora istovremeno.

Ljubitelji sporta uz m:SAT mogu da prate sve važne sportske događaje putem Arena Sport kanala koji u vaše domove donose fudbalske utakmice Lige šampiona, Lige Evrope, Super lige Srbije, Premijer lige BiH, utakmice italijanske Serie A, Francusku Ligue 1 kao i druge važne sportske događaje, poput rukometnih, vaterpolo i odbojkaških utakmica, NBA-a, utakmica ABA lige, te Formule 1.