Nabavite trotinet za jeftinije i brže kretanje po gradu

Mi Pro 2 novi je model Xiomi trotineta kojeg možete pronaći u ponudi kompanije m:tel

 

Odlična pogodnost za sve korisnike m:tel paketa je i mogućnost kupovine trotineta iz m:tel ponude uređaja, na rate bez kamata.

Uz Paket TV+NET+TEL M+ novi trotinet u m:tel ponudi, Mi Pro 2, možete otplatiti za godinu dana uz mjesečnu ratu od 64 KM.

O prednostima ovog prevoznog sredstva nije potrebno mnogo govoriti. Njegovo gorivo je struja, a kretanje kroz gradsku gužvu neće vam zadavati glavobolje.

Mi električni trotinet Pro 2 je jedan od najsnažnijih električnih trotineta koji ćete trenutno naći i jedan je od najmoćnijih Xiaomi modela. Jednostavan je za upravljanje i zahvaljujući svom dizajnu lako se može preklopiti za 3 sekunde.

Ovaj model ima visokokvalitetni motor snage 300 W, u zavisnosti od prevezenog tereta, uslova okoline i stanja baterije omogućava maksimalnu brzinu od 25 km/h.

Savršena kombinacija lijepog i korisnog, odvešće vas na još dalje destinacije. Mi Električni trotinet Pro 2 odlikuje litijumska baterija od čak 12400 mAh – jedna od najvećih baterija koju ćete trenutno naći. Nevjerovatna baterija vam omogućava da pređete 45 km uz jedno punjenje.

Tijelo trotineta je napravljeno od aluminijumskog materijala koji se koristi u vazduhoplovnoj industriji, male gustine, ali velike izdržljivosti. Sa procenjenom težinom od 14.2 kg, ovaj trotinet možete bez problema nositi svuda sa sobom.

Prosječan životni vijek trajanja točkova od 8.5” je povećan i do 3 puta. Osim što obezbjeđuju fluidnu i udobnu vožnju na ravnim putevima, takođe pružaju maksimalnu udobonost i na neravnim putevima kao što su šljunak, zemljani putevi i trava. Prednje svetlo od 2W efektivno poboljšava bezbednost noćne vožnje. Kada se upali prednje svetlo, automatski će se upaliti i zadnje. Kada pritisnite kočnicu, zadnje svijetlo će treperiti kako bi dao signal i upozorenje pješacima i vozilima iza vas.

Mi Električni trotinet PRO 2 možete povezati sa Mi Home aplikacijm preko Bluetooth-a, da biste otkjučali ili zaključali trotinet, pratili podatke o vožnji (kilometraža, brzina, nivo baterije, itd.) i da biste podesili sva potrebna podešavanja.

Ukoliko se odlučite da nabavite ovaj moćni trotinet u m:tel ponudi, na poklon dobijate Xiaomi Mi prenosivu pumpu – vrlo koristan i kompaktan gadget koji pruža višestuku upotrebu. Automatsko podešavanje pritiska i zatvaranje vazduha osiguravaju savršene rezultate i lakoću korištenja. Idealan za ponijeti u ruksaku za dugu vožnju Xiaomi trotinetom. Idealan za gepek svakog automobila i prvu pomoć na putevima. Super funkcionalan za ljetne morske avanture – dušeke, šlaufe, čamce i ostale ultra popularne oblike dušeka koje vole djeca ali i odrasli. Odlazak u avanture i ultra duge vožnje sa biciklom nikada nije bio lakši i pouzdanji kada znate da sa sobom imate uređaj koji može lako odgovoriti na uslove zahtjevnih ali i manje zahtjevnih terena u istom danu.