Muzički i sportski vikend pod zastavom m:tel prijateljstava!

Protekli vikend obilježili su muzički spektakli, folklorni festival, kao i sportska manifestacija na Jahorini.

Na tvrđavi Kastel, od 4. do 6. jula, održan je Banja Luka Fest, na kojem su nastupila velika muzička imena – Hauser, Bijelo dugme, te Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić. Kao i prethodnih godina, ovaj festival zasluženo je zauzeo sam vrh muzičkih dešavanja u gradu na Vrbasu, kako zbog izvođača, tako i zbog organizacije događaja – trodnevnog spektakla na crvenom tepihu.

Izvor fotografije: m:tel

Prijedor je proteklog vikenda bio domaćin novog izdanja „Garden Festa“, a popularna imena svijeta muzike i ovoga puta obradovala su sve posjetioce Ljetne bašte. Urbani ritam i dobra energija, definicija je festivala koja je potvrđena i ove godine.  

Izvor fotografije: m:tel

U Banjaluci je održan i Festival srpskog folklora, a u dva festivalska dana publika je imala priliku da uživa u izvedbama mnogobrojnih kulturno-umjetničkih društava iz zemlje i regiona, ali i iz Kanade.  

Izvor fotografije: m:tel

Ovaj vikend je bio i u znaku sporta i zdravog života. Na Jahorini je održana brdsko-biciklistička vožnja – Termag bike maraton, manifestacija namijenjena rekreativcima i takmičarima.

Izvor fotografije: m:tel

Kompanija m:tel ponosni je sponzor svih navedenih manifestacija, godinama unazad podržavajući ova, ali i mnogobrojna druga kulturna, muzička i sportska dešavanja.