m:tel vam donosi preporuke najboljih filmskih naslova

Film „Prelijep dan u komšiluku“ se zasniva na istinitoj priči o stvarnom prijateljstvu između novinara Toma Džunoda  i Freda Rodžersa, poštovanog voditelja i autora popularnog dječjeg televizijskog programa. TV Cinemax 2, subota, 24. februara u 22.20 časova.

Izvor fotografije: Cinemax

Novinar Tom je zadužen za stvaranje profila Freda Rodžersa, autora i zvijezde uspješnog dječjeg programa „Komšijstvo g. Rodžersa“. Poslušno odlazi u studio gdje njegov prijatelj snima svoju emisiju, zatim sjeda s njim i postavlja mu pronicljiva pitanja. Međutim, čini se da Fred ima na umu drugačiji plan. Intervjuisani iznenada postaje onaj koji intervjuiše te počinje na neočekivane načine pomagati piscu.

Romantika, drama, triler, misterija…sve to u filmu „Drugi čovjek“ koji možete pogledati u nedjelju, 25. februara u 23 časa na Pink Movies kanalu.

Izvor fotografije: Pink Movies

Inženjer Piter oženjen je dizajnerkom cipela Lizom. Oboje su uspješni i na prvi pogled srećni. Međutim, ubrzo Liza nestane. Opsjednut otkrivanjem istine, Piter otkrije drugog čovjeka svoje žene, Ralfa koji živi u Milanu. Suočen s patnjom, Piter kreće u Milano. Tamo svrati u kafić za koji zna da je Ralfovo često mjesto boravka. Sam započne partiju šaha, ali uskoro mu se pridruži Ralf i odigraju nekoliko partija, te se zbliže. Ralf počne pričati o svojoj partnerki, bez znanja da priča s njenim suprugom željnim osvete.

Televizijski kanal FilmBox Premium nam je priredio pravi krimi-triler, film „Osvetnik“, američko-kanadsku koprodukciju u ponedjeljak, 26. februara u 21.55 časova.

Izvor fotografije: FilmBox Premium

Kad Džon Gould, bivši vojnik koji je danas plaćenik, sazna za ubistvo svog najboljeg prijatelja, on kreće u misiju da sazna šta se dogodilo. Otkrije zavjeru i počinje se, jednom po jednom, svetiti za ubistvo prijatelja…

U srijedu 28. februara, tačno u ponoć na TV Pink Crime&Mystery možete pogledati  triler-dramu, film „Lila i Iv“.

Izvor fotografije: Pink Crime&Mystery

Dvije uzrujane majke, čija djeca su ubijena u pucnjavi iz automobila, udružuju se kako bi osvetile smrt njihove djece nakon što lokalne vlasti ništa ne preduzimaju da pronađu krivca…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.