m:tel usluge za profesionalnu poslovnu komunikaciju

Započnite nove poslovne uspjehe zajedno sa nama

Za profesionalnost u svakom poslu neophodna je besprijekorna komunikacija. Upravo je to ono što vam za vaše poslovanje nudi kompanija m:tel.

Dovedite svoje poslovanje do savršenstva

Uz m:biz tarife ostvarite besplatan saobraćaj u okviru poslovne grupe sa bonus minutama za pozive ka mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, fiksnoj mreži mts Srbija, uz izbor partner grupe i neograničeni mobilni internet i SMS. Na osnovu vaših i potreba vašeg poslovnog tima, možete da odaberete niz tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate i kombinacijom bonusa za razgovore, SMS-ove i mobilni internet, koji možete da koristite i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Prilagodite aplikaciju sebi, a ne sebe aplikaciji

Ukoliko želite da imate informacije o aktivnostima zaposlenih na više lokacija, upravljate voznim parkom, te automatizujete proces prijave kvarova i radova, predlažemo vam m:tel uslugu PROTOS sistem. Riječ je o softverskom rješenju za poslovanje koje se prilagođava zahtjevima korisnika. Aplikacija, kojoj pristupate putem interneta, ima fleksibilne mogućnosti razvoja prema posebnim potrebama vašeg preduzeća.

Rješenja za moderno poslovanje

Uvijek je pravo vrijeme, a trenutno i velika potreba, za strategijama i rješenjima koja će vam pomoći da posao obavite s bilo kojeg mjesta i sa bilo kojeg uređaja. Microsoft 365, najzastupljeniji cloud servis iz Microsoft-a, pružiće vam alate pomoću kojih ćete svoj posao jednako dobro obavljati iz kuće ili kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona. U okviru Microsoft 365 usluge, m:tel vam nudi rješenje koje predstavlja kombinaciju aplikacija Word, Excel, Power Point, Outlook i Access s Microsoft-ovim servisima u cloudu – Exchange, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive. U m:tel ponudi dostupna su vam tri 365 paketa kreirana prema specifičnim poslovnim zahtjevima.

Smanjite troškove održavanja skupe IT infrastrukture sa m:tel Cloud rješenjima

U poslovnom razvoju, uvijek su prisutne potrebe za sofisticiranim aplikacijama, kao i ulaganje u hardver i softver. Sa m:tel Cloud uslugama, posebno kreiranim za potrebe vašeg poslovanja, smanjićete IT troškove, uz brzu i povoljnu nadogradnju kad god bude potrebno.

Javite nam se za još više poslovnih ideja i komunikacijskih rješenja

Kreirajmo zajedno najbolje poslovno rješenje prema vašim potrebama. Za preporuku i pomoć kontaktirajte naše menadžere prodaje koji će saslušati vaše potrebe i kreirati optimalnu ponudu za vas.

Za više informacija zakažite sastanak u Biznis centru kompanije m:tel ili jednostavno pozovite 0800 50 300.