m:tel-u zahvalnica za partnerstvo i saradnju

Konferencija „Pouzdanost 2023/24” – mjesto osmišljeno za pokretanje ka uspjehu    

U okviru projekta „Pouzdanost“ u Sarajevu je 22. novembra 2023. godine održana konferencija „Pouzdanost 2023/24”, na kojoj su uručena specijalna priznanja kompanijama sa ocjenom 4 i 5 bonitetne pouzdanosti.

Organizator ove manifestacije – LRC Business Intelligence System Sarajevo, najstarija je i najveća bonitetna kompanija u BiH, koja djeluje na principima i po uzoru modernih kompanija za podršku poslovanju širom svijeta.

Izvor fotografije: m:tel

Ova jednodnevna konferencija okupila je vizionarske tržišne lidere, stručnjake, predstavnike bonitetno pouzdanih kompanija, institucija, medija, poznata imena sportske, glumačke i muzičke scene.

Projekat „Pouzdanost“ od ove godine dobija novu notu upravo kroz događaje predviđene za realizaciju širom BiH. Konferencije, B2B susreti su dio projekta i ideja im je sabiranje na jednom mjestu – od dodjele priznanja, partnerstava, kompanija kojima se može vjerovati, poznatih umjetničkih i sportskih imena, do promocije networking-a, novih znanja i još mnogo toga.

Kompanija m:tel je ovom prilikom od organizatora konferencije dobila Zahvalnicu za neprocjenjivo partnerstvo i saradnju na projektu „Pouzdanost 2023/24“.