m:tel u još jednoj humanoj misiji

Donacija televizora za šestočlanu porodicu

Predstavnici kompanije m:tel su polovinom februara ove godine obišli višečlanu porodicu u selu Melina, nadomak Bronzanog Majdana kod Banjaluke. Zajedno sa predstavnicima Centra za socijalni rad Banjaluka, od kojih je i stigla molba za ovu donaciju, posjetili su kuću u kojoj pored roditelja, žive tri maloljetna djeteta, poklonivši im televizor za novu kuću u koju tek treba da usele. U istom domaćinstvu, živi i još jedan član šire porodice.   

“Neprocjenjiv je osjećaj zadovoljstva kada ste u prilici da pomognete nekome, a naročito kada su u pitanju djeca i njihova dobrobit. Kompanija m:tel je oduvijek oslonac zajednici u kojoj živi i posluje, što dokazujemo iz dana u dan ovakvim i sličnim donacijama, akcijama i projektima koje realizujemo. Nadamo se da će porodica Petković ubrzo da se useli u svoj novi dom, jer je stara kuća zaista neuslovna za život”, rekla je Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije m:tel ovom prilikom.

Kako navode iz banjalučkog Centra za socijalni rad, porodica koje su u stanju socijalne potrebe, nažalost, ima mnogo, pa je svaka ovakva i slična podrška od društveno odgovornih kompanija, od velikog značaja.