m:tel TV preporuke

Ove sedmice u okviru m:tel IPTV-ja za vas izdvajamo sljedeće sadržaje

U petak 12. maja u 20.00 časova na kanalu Cinemax pogledajte film „Izlet u Pariz“. Priča je to o sestrama Inger i Elen, i tome kako je njihov odnos doveden u pitanje na dugo očekivanom putovanju autobusom u Pariz. Ovo je film o ljubavi i brizi za drugima, uprkos našim razlikama, koliko i o tome da se o knjizi ne sudi po koricama.

U subotu 13. maja na kanalu RTRS od 17.00 časova u direktnom TV prenosu očekuje nas dugoočekivani 29. Đurđevdanski festival. Na festivalu nas očekuje učešće 21 izvođača iz osam država. Po riječima organizatora i dosadašnjih učesnika, ovo je nadugovječnija i, po svim parametrima najkvalitetnija, manifestacija ovakvog tipa u jugoistočnoj Evropi.

Predstojećeg vikenda očekuje nas i premijera nove serije na Superstar TV kanalu. Riječ je o seriji „Nemirni“ koja je na programu u subotu od 21 čas. Serija prati inspektorku Mirnu Paligorić, progonjenu sopstvenim nemirom, koja rješava slučaj zločina starog pet godina i slučajno razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala. Životi policajaca, kriminalaca i naizgled slučajnih učesnika upleteni su u “sistem spojenih sudova” koji dovodi do neočekivanih i otrežnjujućih situacija, koje sve njih ostavljuju nemirnim.

U toku sljedeće sedmice, svakako ne propustite i nove epizode serija „Nasljednici“ i „Ljubav i smrt“ koje vas u redovnim terminima očekuju na HBO kanalu ili u okviru HBO videoteke i HBO Max platforme.

Izvori fotografija: RTRS, HBO