m:tel TV preporuke: Spas od visokih temperatura pred TV ekranima

Film „Pravi trenutak“ je romantična komedija/drama o mladiću koji može putovati kroz vrijeme i koji pokušava da promijeni svoju prošlost ne bi li tako poboljšao budućnost.  Budimo uz TV HBO 2 u subotu, 22. juna u 12.20 časova.

Sa 21 godinom Timu je njegov otac otkrio da muškarci iz njihove porodice mogu putovati kroz vrijeme. Natprirodne moći imaju i ograničenje, putovati može samo na mjesto gdje je već bio. Budući da ga je otac uputio da ne koristi svoj prirodni dar za sticanje slave i bogatstva, Tim je svoju pažnju usmjerio na poboljšanje vlastitog ljubavnog života…

Tbilisi, Gruzija, 1992. Zemlji prijeti nasilje, rat bjesni na obali Crnog mora (Abhazija), a građani koji uzimaju pravdu u svoje ruke muče društvo. Međutim, za Eku i Natiju, četrnaestogodišnje nerazdvojne prijateljice, život tek počinje… Pogledajmo film „U cvatu“, na Pink World Cinema, takođe u subotu, 22. juna u terminu od 17 časova.

Rane devedesete u Tbilisiju, glavnom gradu odnedavno nezavisne Gruzije nakon sloma Sovjetskog Saveza. Zemlja se suočava s nasiljem, rat bjesni na obalama Crnog mora (Abhazija), a uzimanje zakona u svoje ruke poput kuge se širi društvom. Međutim, za Eku i Natiju, četrnaestogodišnje nerazdvojne prijateljice, život tek počinje – na ulici, u školi, s prijateljima ili sa starijom sestrom. Iako se već moraju nositi s dominacijom muškaraca, ranim brakovima te razočaranjem u ljubavi, za ove dvije djevojke u cvijetu mladosti život teče dalje…

Utorak, 25. juni, 8.55 časova, vrijeme za toplu, porodičnu i dramsku priču. Preporučujemo film „Autor pisama“ na TV FilmBox Stars.

Mlada djevojka Megi dobija afirmativno i obećavajuće pismo. Čini se, da je autor pisma poznaje bolje nego ona samu sebe. Megi je oduvijek osjećala da ne ispunjava roditeljska očekivanja. Kada dobija pismo puno pohvala, odlučuje da pronađe autora. To je putovanje koje zauvijek može promijeniti njen život.

Grupa preživjelih na misterioznom ostrvu uprkos nesuglasicama mora udružiti snage kako bi preživjeli. Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sidneja u Los Anđeles pada na napušteno ostrvo u Južnom Pacifiku. 48 putnika uspijeva preživjeti nesreću. Ispratimo novu epizodu serije „Izgubljeni“, na STAR TV u srijedu, 26. juna u 20 časova.

Šanse da ih neko pronađe i spasi su minimalne. Preživjeli se moraju pomiriti s tim, ali i suočiti s nizom izazova koji ih čekaju na ostrvu te se trude da nauče da žive na tom neobičnom mjestu. Istovremeno, veliki je izazov i naviknuti se na novi život s nepoznatim ljudima s kojima moraju funkcionisati kako bi našli način da se izvuku s ostrva i vrate svojim životima. Ostrvo je vrlo misteriozno, jer se na njemu nalaze stvari kao što su polarni medvjedi, napuštene istraživačke stanice, 200 godina star brod koji se nalazi na sredini ostrva i još mnogo toga…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.