m:tel TV preporuke: Provjerena glumačka imena u odličnim naslovima

Ljubav, bogatstvo, roditelji… Kako pomiriti i uskladiti sve ovo? Saznajmo u sjajnoj komediji „Pustolovine Toma Džonsa“, u prvoj epizodi koja se emituje u nedjelju, 16. juna, u 21 čas na TV Epic Drama.

Izvor fotografija: Epic Drama

Tom Džons zaljubljuje se u šarmantnu komšinicu Sofiju. Međutim, on je siromašan, a ona bogata pa se njihove porodice dogovore da ih razdvoje. Može li ljubav pobijediti sve u ovoj klasičnoj romantičnoj komediji?

Nedjelja, 16. jun, pored serijskog, rezervisana je i za dobar filmski program. Svakako pogledajmo „Dnevnici ruma“, na FilmBox Premium od 21.55 časova sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi.

Izvor fotografija: FilmBox Premium

Pol Kemp je američki nezavisni  novinar koji je prihvatio posao u lokalnim novinama. Njegov problem sa opijanjem dolazi do izražaja u državici u kojoj poštovanje zakona nije baš na najvišem nivou. Kolege sa posla su mu jako slični, svi imaju problem sa alkoholom i drogama. Pol počinje upoznavati ljepote Portorika i načine za zabavu, otkriva da njegovog urednika ne zanima istina o gladi, nedaćama lokalnog stanovništva već isključivo zabava i lijepe stvari koje može skupo prodati.

Jeste li spremni za pravu avanturističku i romantičnu priču? Onda pogledajte film „Putovanje života“, na Pink Movies u ponedjeljak, 17. juna, u 17 časova.

Izvor fotografije: Pink Movies

Odbjegli par je na nezaboravnom putovanju, otisnut u vjernom dobrom kampovanju iz Bostona u dom Ernesta Hemingveja u Kej Vestu. Ponovo pronalaze strast za životom i međusobnu ljubav na putovanju koje pruža otkrića i iznenađenja do samoga kraja.

Krimi-triler „Iz zla u gore“ okupio je zavidnu glumačku ekipu. Na programu je u četvrtak, 20. juna, u 23.40 časova na TV Prva.

Izvor fotografije: TV Prva

Njegov mlađi brat Rodni se poslije služenja vojnog roka vraća kući. Život im se odvija u depresivnom i siromašnom okruženju gradića Rust Belt. Zajedno dijele isti san: napuštanje mjesta i bolji život… Igrom sudbine dešava se suprotno, Rasel završava u zatvoru dok Rodni biva prepušeten samom sebi.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.