m:tel TV preporuke: Pogledajte odlična biografska ostvarenja

Filmske preporuke za narednu sedmicu otvaramo filmom „Luda lova“, biografskim i dramskim ostvarenjem sa primjesama komedije. TV HBO 2, subota, 18. maj u 17.15 časova.

U ovom filmu, zasnovanom na istinitim događajima, Pol Dano je Kejt Džil, čovjek koji ulaganjem u malo preduzeće za video-igre pokreće veliko povećanje vrijednosti kompanije, zbog čega se mnogi ubrzo obogate, a neki milijarderi razbjesne. Slijedi zanimljiv zaplet, ali i rasplet događaja…

Film „Laku noć i srećno“ je, takođe, biografska drama, a na programu je u nedjelju, 19. maja u 21 čas na TV B92. Film koji je režirao Džordž Kluni i za koji je potpisan kao koscenarista govori o sukobu novinara Edvarda R. Muroa i senatora Džosefa Mekartija.

Radnja se odvija u Americi 1958. godine, a glavni razlog sukoba je odnos prema komunizmu. Uloge: Dejvid Strathaim, Patricija Klarkson, Džef Danijels, Robert Dauni Džunior, Džordž Kluni.

Film „ Ti nisi ti“ je topla dramska priča, a možete je pogledati  u utorak, 21.maja u 15.00 časova na Pink Romance.

Kejt je uspješna pijanistkinja kojoj je dijagnostikovana neizlječiva bolest. Bek je drska studentkinja i nadobudna rok-pjevačica, i jedva se snalazi u svojim haotičnim aferama, ljubavnim ili druge vrste. Kejt zaposli Bek kao njegovateljicu, nekako u isto vrijeme kada se Kejtin brak s Evanom počne raspadati. Tada se obje žene počnu oslanjati jedna na drugu, na njihov nekonvencionalni i iskreni odnos. Dok pedantna, svojeglava Kejt počinje uticati na nemirnu, spontanu Bek i obratno, obje se suočavaju s kajanjima, i istražuju nove teritorije, te šire svoje ideje o tome kakve žele biti.

Drama, triler, misterija-svi ovi žanrovi u filmu „Kockanje“ na Pink Crime & Mystery u srijedu, 22. maja u 14 časova.

Diplomac s Prinstona Riči (Džastin Timberlejk), vjerujući da je prevaren, otputuje u Kostariku da se suoči sa tajkunom internetskog kockanja Ivanom Blokom (Ben Aflek). Blok zavede Ričija obećanjima o velikom bogatstvu, sve dok ovaj ne sazna ružnu istinu o svom dobročinitelju. Kada FBI pokuša vrbovati Ričija da im pomogne da uhvate Bloka, Riči je suočen s najvećom rizikom dosad: pokušaće nadigrati dvije sile koje oko njega stežu omču.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.