m:tel TV preporuke: Ovo su filmovi koje ne smijete propustiti

Smješten na udaljenom ostrvu u blizini zapadne obale Irske, film „Duhovi ostrva“ prati dugogodišnje prijatelje Padraika (Kolin Farel) i Kolma (Brendon Gleson), koji se nađu u slijepoj ulici kada Kolm neočekivano prekine njihovo prijateljstvo. Pogledajte ovu dramsku komediju u subotu, 27. jula, u 19 časova na TV HBO 2.

Izvor fotgrafije: HBO2

Zaprepašteni Padraik, uz pomoć svoje sestre Sobijan i problematičnog mladog ostrvljanina Dominika pokušava popraviti odnos i odbija da prihvati ne kao odgovor. Međutim, Padraikovi napori samo jačaju odlučnost njegovog bivšeg prijatelja i kada Kolm postavi očajnički ultimatum, događaji brzo eskaliraju sa šokantnim posljedicama.

TV Pink Action nam je priredio uzbudljiv kriminalistički triler „Ne diši“, koji je na programu u ponedjeljak, 29. jula, u 21 čas.

Izvor fotografije: Pink Action

Roki, mlada žena koja želi započeti bolji život za sebe i svoju sestru, pristane da učestvuje u pljački kuće u vlasništvu bogatog slijepca sa svojim momkom Monijem i njihovim prijateljem Aleksom. Međutim, pljačka ubrzo pođe po zlu kad otkriju da njihova meta skriva užasavajuću tajnu – i da nije tako bezopasna kao što su mislili.

Srijeda, 31. jul, od 21 čas na TV B92 preporučujemo fantastičan triler „Krvne veze“.

Pedesetogodišnji Kris upravo je pušten iz zatvora gdje je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frenk, policajac pred kojim je karijera. Kris i Frenk oduvijek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvijek bio više sklon Krisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frenk, nadajući se da mu se brat promijenio, spreman da mu pruži novu priliku. Poziva ga u svoju kuću, nalazi mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa svojom djecom i bivšom ženom Monikom, prostitutkom i zavisnicom. Međutim, Kris se vraća starom životu, kriminalu…

Film „Gagarin: Prvi u svemiru” posvećen je prvim koracima čovječanstva u osvajanju svemira, kao i sudbini „najvećeg“ kosmonauta – Jurija Gagarina! Glavni motiv bio je – biti prvi! Srijeda, 31. jul, 21 čas na Pink World Cinema.

Izvor fotografije: Pink World Cinema

Takmičenje dvije vodeće svjetske supersile – Sovjetskog Saveza i SAD, ko će prvi poslati čovjeka u svemir! Prva grupa kosmonauta izabrana je od 3.000 pilota borbenih aviona širom Sovjetskog Saveza. Od dvadeset najboljih, svaki je mogao da poleti u svemir. Za prvi let izabran je poručnik Gagarin. Tokom leta koji je trajao 106 minuta, on se prisjeća svog djetinjstva, školovanja, prve ljubavi, obuke u kosmičkom centru.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.