m:tel TV preporuke: Ovi naslovi će vas prikovati za TV ekrane

Film „Kako znaš da je ljubav“ je dirljiva romantična komedija, a možete je pogledati na TV Pink Romance u subotu, 31. avgusta u terminu od 19 časova.

Izvor fotografije: Pink Romance

Otkad Liza (Ris Viterspun) zna za sebe, na njen život je uticao sport. A onda, u jednom djeliću sekunde, ona je izbačena iz tima. Sa krizom identiteta dok pokušava da opstane na površini, Liza počinje da se viđa sa Metijem (Oven Vilson), bacačem u glavnoj bejzbol ligi i ozloglašenim ženskarošem. U međuvremenu, biznismen Džordž (Pol Rud) se nalazi na ivici finansijskog kolapsa kada greškom biva uvučen u finansijski zločin. Dok se Džordž trudi da očisti ljagu sa svog imena i povrati odnos sa ocem Čarlsom (Džek Nikolson), slučajni susret sa Lizom uliva mu optimizam da će se stvari ipak izgladiti…

Televizijski kanal Cinemax 2 donosi odlična dramska ostvarenja. Jedno od njih je i film „Vasil“, koji će biti emitovan u nedjelju, 1. septembra od 11.50 časova.

Izvor fotografije: Cinemax 2

Vasil je inteligentan i harizmatičan bugarski imigrant koji je nevjerovatno talentovan za šah i bridž. On je beskućnik sve dok ga Alfredo, penzionisani arhitekta, ne primi u svoj dom. Njima dvojici zajednička je samo strast prema šahu, ali uprkos svim razlikama, Vasil polako ruši Alfredove barijere , jer Vasil ima dar , unosi iznenađujuću razliku u život svakog koga sretne.

Savremena Varšava. Beskućnik alkoholičar umire. Inspektorica Monika Brzozovska, koja vodi istragu, osjeća da u slučaju ima više od obične prevare. Naknadni zločini sa sličnim modus operandi potvrđuju njezine sumnje. Pogledajmo novu epizodu sjajne kriminalističke serije „Pukotina“ na TV AXN u ponedjeljak, 2 septembra u 22.25 časova.

Izvor fotografije: AXN

Tokom istrage se ispostavlja da su bivši grijesi ubijenih povezani sa greškama iz inspektoričine mladosti. Brzozovska, koja pati od gubitka pamćenja, upliće se u opasnu igru koja će je prisiliti da se osvrne unazad i ponovo bori s demonima prošlosti. Demonima koje je samo prividno pobijedila prije mnogo godina…

Film „Tornado“ je krajnje emotivna drama, a govori o prijateljstvu čovjeka i bolesnog konja. FilmBox Extra, utorak, 3. septembar u 19.05 časova.

Izvor fotografije: FilmBox Extra

Pjer, depresivan mladi čovjek, odlučio je da  pomogne Tornadu, emotivno izmučenom konju. Kad Pjer potraži pomoć od „šaptača konjima“, kreće na putovanje ozdravljenja i samootkrivanja.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.