m:tel TV preporuke: Odlična filmska ostvarenja za vruće ljetne dane

Skromnog porijekla, iz Ajršira u Škotskoj, Grejem Obri oduvijek se morao boriti za opstanak. Ništa se nije promijenilo ni kad je odrastao.

Kad je njegova voljena trgovina biciklima propala, Grejem nije imao ni novca ni sponzora da bi ostvario svoj san: da se takmiči u vrhu svjetskog biciklizma. Međutim, iz njegove potpune predanosti tom sportu i mnogim pobjedama koje je ostvario na lokalnom nivou bilo je jasno da je stvoren za velike uspjehe. Pogledajmo fenomenalnu sportsku priču „Leteći Škot“, na Pink Premium u subotu, 29. juna u 12 časova.

Uz potpunu podršku supruge Eni, i uprkos činjenici da su nedavno dobili prvo dijete, i uz pomoć bliskog prijatelja i novog menadžera Malkija, nije odustajao. Napokon je dobio priliku da napadne svjetski rekord u vožnji na jedan sat. Uprkos njegovoj odlučnosti i mukotrpnom radu, Grejemu je rekord za dlaku pobjegao… Rastrojen, ali ne i obeshrabren, učinio je nešto nevjerovatno. Sljedećeg se jutra vratio na stazu i trpivši neizdrživu bol od jučerašnje iscrpljujuće trke oborio je svjetski rekord koji je bio nedostižan gotovo deset godina.

Film „Ranjeno srce“ je izuzetno napet akcioni triler da odličnim scenarijem, a na programu je u nedjelju, 30. juna u 22.35 časova na TV FilmBox Stars.

Vedroj instruktorki joge Mej, život je izbačen iz ravnoteže dolaskom njene davno izgubljene biološke sestre Šivi, snalažljive, a ipak naivne djevojke s nasilnim momkom. Mej osjeća potrebu da spasi bespomoćnu Šivi i nađe se izvan svog mirnog, uvučena u Šivin haotičan svijet, sa smrtonosnim posljedicama.

Uželjeli ste se inspirativne romantične komedije? Preporučujemo film „Djeca Menhetna“ na TV STAR Life u ponedjeljak, 1. jula u 21 čas.

Gejb je jedanaestogodišnji učenik petog razreda koji živi na na Menhetnu. Gejbeovi roditelji su se razveli prije godinu dana, ali i dalje žive u istom stanu. On se rado druži sa svoja tri prijatelja, igrajući košarku na školskom igralištu i švrljajući po komšiluku. Nema vremena za djevojke, a i ne zanimaju ga. Ali kad počne trenirati karate, partnerka mu postaje Rozemari Telesko, koju poznaje od vrtića i stvari se u potpunosti promijene. Gejb je očaran Rozemari iako ne razumije osjećaje koji ga istovremeno oduševljavaju i muče. Gejb kreće na trnovit put do prve ljubavi.

Četvrtak, 4. juli u 21 čas – idealno vrijeme za akcionu dramu sa odličnim vizuelnim efektima. Film „Zemlja hrabrih“ na TV B92.

Kad se zadatak u Iraku završi zbog eksplozivne zasjede, mala grupa američkih vojnika počne da se bori za svoje živote. Glume: Semjuel L. Džekson, Kertis „50 Cent“ Džekson i Džesika Bil u filmu koji će vas privezati za ekrane mnoštvom akcije i borbama koje će ove hrabre Amerikance zauvijek promijeniti.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.