m:tel TV preporuke: Naslovi u kojima ćete uživati narednih dana

Film „Uspavanka“ je tipična topla porodična i dramska priča, a na programu je u subotu, 1. juna u 14.40 časova na TV Cinemax 2.

Amaja je tek postala majka, a izazov je veći nego što je zamišljala. Zato, kad njen partner mora otići na nekoliko sedmica zbog svog posla, ona odluči da provede vrijeme sa svojim roditeljima u ljupkom primorskom selu u Baskiji gdje se nada da će joj pomoći da se brinu o bebi. Međutim, zaboravila je da, i nakon što postanete roditelj, nikada ne prestajete biti kćerka.

Odlična glumačka ekipa na čelu sa dobitnikom Oskara Kevinom Kostnerom glumi u trileru „Pustite ga“, smještenom u 60-e godine prošlog vijeka. Na Pink Thriller, u nedjelju, 2. juna u 18 časova.

Tri godine nakon slučajne smrti njihovog sina Džejmsa, Džordž i Margaret napuštaju svoj dom kako bi spasili svoju bivšu snahu Lornu i malog unuka Džimija iz kandži njihove nove nasilne porodice Vebojs.

Film „Djevojka sa tetovažom zmaja“ prva je ekranizacija trilogije romana pokojnog švedskog pisca Stiga Larsona, koja je postala svjetski književni fenomen. Filmska verzija režisera Nilsa Ardena Opleva, koja je zaradila stotine miliona dolara, postala je svojevremeno najuspješniji evropski film. FilmBox Extra, ponedjeljak, 3. jun u 23.10 časova.

Prije četrdeset godina, Harijet Vanger je nestala sa porodičnog okupljanja na ostrvu čiji su vlasnik moćni Vangerovi, koji tamo i žive. Njeno tijelo nikada nije nađeno. Ipak, njen voljeni stric siguran je kako je riječ o ubistvu i da je ubica član njegove bliske, ali ipak disfunkcionalne porodice. Zato unajmljuje propalog finansijskog novinara Mihaela Blomkvista i tetoviranu i problematičnu Lizbet Salander, koja je talentovani kompjuterski haker, da istraže slučaj…

Edvard vjeruje u SAD i spreman je žrtvovati sve što voli kako bi ga zaštitio. Kao jedan od osnivača CIA-e, Edvard je pun ideala. Međutim, vremenom njegova sumnjičavost prema okolini raste. Za vrijeme studija Edvard Vilson postao je član studentske tajne organizacije , zaljubio se u gluvonijemu djevojku Lauru, ali jedne večeri zavela ga je sestra njegovog prijatelja, lijepa Klauer.  Pogledajmo istorijski triler, film „Dobri pastir“ sa Robertom De Nirom, Met Dejmonom, Anđelinom Džoli i Alekom Boldvinom u glavnim ulogama. Utorak, 4. jun u 23.20 časova na TV 1000.

Klauer je trudna i Edvard mora postupiti kako je jedino časno – oženiti se. Ipak, Laura će ostati njegova jedina ljubav. U doba Drugog svjetskog rata Edvard će, za dobro američke nacije, izdati svog profesora književnosti, koji je bio simpatizer nacista, a to će na njega skrenuti pažnju agenata za spoljnopolitičku bezbjednost – začetnika buduće CIA-e. Nakon vjenčanja Edvard dobija prvi zadatak, odlazi u London i kući će se vratiti tek nakon šest godina. Prolaziće godine službe i nikakvog porodičnog života. Njegov sin, Edvard mlađi, već je odrastao i želi biti špijun, kao i otac…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.