m:tel TV preporuke: Najbolji trileri za kišne dane

Alan Geti je mlad i perspektivan inženjer koji se, radi odlične poslovne ponude, sa suprugom Benedikt seli u Njujork. Jednom prilikom, oni pozivaju Alanovog šefa i njegovu suprugu na večeru, što se pokazuje kao velika greška. Pogledajte dramski triler, film „Leming“, na Pink World Cinema u subotu, 14. septembra, u 21 čas.

Izvor fotografija: Pink World Cinema

Sa jedne strane idealan par, nasuprot paru kojeg izjedaju mržnja i zavist. Već napetu atmosferu pogoršava otkriće misterioznog uginulog glodara u odvodu. Ovo će samo otvoriti vrata u mračne dijelove njihovih nekad savršenih života…

Ako volite Roberta de Nira, Klajva Ovena i Džejsona Stetama, onda preporučujemo film „Elitne ubice“, akcioni triler takođe u subotu, 14. septembra, od 21 čas na TV B92.

Izvor fotografija: B92

Zasnovan na šokantnoj istinitoj priči, film „Elitne ubice“ suprotstavlja dvojicu najelitnijih operativaca na svijetu – Denija, bivšeg agenta specijalnih operacija, i njegovog dugogodišnjeg mentora Hantera protiv prepredenog vođe tajnog vojnog društva. Deni i Hanter obilaze cijelu planetu, od Australije do Pariza, od Londona do Bliskog istoka, upleteni u veoma opasnu igru mačke i miša – u kojoj lovci postaju plijen.

Film „Aleluja“ je topla, duhovita i duboko dirljiva priča o preživljavanju starosti. Kad gerijatrijskom odjeljenju u maloj bolnici u Jorkširu zaprijeti zatvaranje zbog smanjenog budžeta za zdravstvo, bolnica odlučuje da uzvrati pokretanjem lokalne zajednice. Na TV Cinemax, u ponedjeljak, 16. septembra, u 18.20 časova.

Izvor fotografija: TV Cinemax

Pozivaju novinarsku ekipu da snimi njihove pripreme za koncert u čast najcjenjenije medicinske sestre u bolnici. Šta bi moglo da krene naopako? „Aleluja“ slavi duh starijih pacijenata i odaje čast dubokoj humanosti medicinskog osoblja koje se bori s ograničenim resursima i sve većom tražnjom.

Ljeto, 1979. godine. Grupa od šestoro djece iz gradića Lilian, u saveznoj državi Ohajo, trude se da budu  kreativni. Oni snimaju 8-milimetarskom kamerom film o zombijima. Kada tokom snimanja jedne scene, na željezničkoj stanici, neočekivano postanu svjedoci stravične nesreće, do koje je došlo zbog sudara voza i automobila, djeca postaju svjedoci misterioznih dešavanja. Triler „Super 8“ na programu je u srijedu, 18. septembra, u 12.30 časova na TV 1000.

Izvor fotografija: TV 1000

Ubrzo u gradić stižu specijalne jedinice američke vojske, a brojne otmice lokalnih mještana, životinja i predmeta, stvaraju haos kome se ne vidi kraj.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.