m:tel TV preporuke: Najbolje akcije i krimi filmovi na vašim ekranima

TV kanal HBO nam za predstojeću filmsku sedmicu preporučuje film „Slučaj Goldman“, napetu istorijsku krimi-dramu, u subotu, 11. maja, u 23.51 časova.

Izvor fotografije: TV HBO

Novembar je 1975. godine. Započinje drugo suđenje Pjeru Goldmanu, radikalnom borbenom ljevičaru. Tokom njegovog prvog suđenja osuđen je na doživotnu kaznu zatvora za četiri naoružane pljačke od kojih je jedna završila smrću dvije žene. Goldman naglašava svoju nevinost u vezi posljednje optužnice te, nakon nekoliko sedmica, postaje ikona intelektulane ljevice. Mladi advokat Džordž Ejman zadužen je za Goldmanovu obranu. Međutim, vrlo uskoro, njihova se veza sve više uzdrmava. Provokativni Goldman dolazi u rizik dobijanja smrtne kazne te čini sve kako bi vlastito suđenje učinio neizvjesnim.

Film „Alfa“ je epska avantura smještena u posljednje ledeno doba, prije 20.000 godina. Alfa je fascinantna, vizuelno zapanjujuća priča o porijeklu čovjekovog najboljeg prijatelja. Dok učestvuje u svom prvom lovu,  mladić se povrijedi i biva ostavljen da umre nakon što lov na bizone pođe po zlu. Pink Action, ponedjeljak, 13. maj, u 23 časa.

Izvor fotografije: Pink Action

Kad se probudi, otkriva da je polomljen, sam i kilometrima daleko od svog sela – sada mora naučiti da preživi i da se snađe  u okrutnoj i nepopustljivoj divljini. Nevoljno pripitomivši usamljenog vuka kojeg je napustio njegov čopor, par se nauči da se oslanja jedan na drugoga kako bi lovili i postali neočekivani saveznici. Podnose bezbrojne opasnosti i nevjerovatne situacije kako bi pronašli put kući prije dolaska smrtonosne zime.

Od 13. maja, radnim danima u 20 časova na kanalu Star, nastavljamo da pratimo junake kultne američke serije „Izgubljeni“.

Izvor fotografije: Star TV

Druga sezona, koja broji 24 epizode, odvija se 45 dana poslije pada aviona. Radnja se fokusira na sve veći sukob između preživjelih i „drugih“. Upoznajemo se sa novim likovima, putnicima iz repa aviona koji su se srušili na suprotnu stranu ostrva.

Očajnički tražeći Osamu Bin Ladena, film „Vojska jednog“ zasnovan je na istinioj priči o Geriju Folkneru , bivšem zatvoreniku, nezaposlenom majstoru i modernom Don Kihotu, koji se odvaži na najnevjerovatniju misiju. Preporučujemo ovu krimi-komediju  na FilmBox Stars, u utorak, 14. maja, u 17.40 časova.

Izvor fotografije: FilmBox Stars

Naoružan tek samurajskim mačem, kupljenim sa TV reklame, i vjerom da izvršava direktnu  božiju zapovijest, on putuje u Pakistan kako bi uhvatio Osamu Bin Ladena i priveo ga pravdi. Geriju se na putu pridružuju stari prijatelji iz Amerike, novi iz Pakistana, te neprijatelji koje je usput stekao u CIA-i  i sam Osama – koji ni sami ne mogu vjerovati koliko ih je nadahnula i zauvijek promijenila Gerijeva ćud…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.