m:tel TV preporuke: Donosimo vam odlična filmska i serijska ostvarenja

Subota, 25. maj, u 14.25 časova, termin rezervisan za pravi akcioni triler, film „Osvetnik“ na TV Cinemax.

Izvor fotografija: TV Cinemax,

Kad Džon Gold, bivši vojnik koji je danas plaćenik, sazna za ubistvo svog najboljeg prijatelja, on kreće u misiju da sazna šta se dogodilo. Otkrije zavjeru i počinje se, jednom po jednom, svetiti za ubistvo prijatelja.

Film „Paz“ je istinita priča o svjetskom bokserskom prvaku Viniju Pazjenci koji je, ne znajući hoće li ikad više hodati nakon gotovo fatalne saobraćajne nesreće, napravio jedan od najinspirativnijih i najnevjerovatnijih povrataka u sportskoj istoriji. Pink Premium, nedjelja, 26. maj, u 20 časova.

Izvor fotografija: Pink Premium,

 Mils Tiler glumi Vinija Pazjencu, boksera iz Providensea koji se proslavio osvojivši dva svjetska naslova. Nakon što je u gotovo fatalnoj saobraćajnoj nesreći slomio kičmeni stub, rečeno mu je da nikada više neće hodati. Uprkos svemu i suprotno ljekarskim savjetima, poznati trener Kevin Runi  pristaje da pomoge Viniju da se vrati u ring samo godinu dana nakon nesreće, na možda posljednji meč u svom životu.

TV kanal Epic Drama nam je priredio sjajnu kriminalističku seriju „Bečka krv“. Prvu epizodu druge sezone možete pogledati u utorak, 28. maja, u 21.50 časova.

Izvor fotografija: Epic Drama

Kad mađarsku groficu pronađu udavljenu u kadi, to se čini kao samoubistvo. Njen psihoanalitičar Maks Lieberman se nađe pod prismotrom jer je grofici rekao da prestane uzimati propisane lijekove…

Radnja filma „Badnje veče“, smještena je u 1991. godinu tokom božićnih praznika kada je princeza Dajana počela da se suočava sa svojom teškom odlukom da okonča brak sa princom Čarlsom. TV Prva, srijeda, 29. maj, u 23.50 časova.

Izvor fotografija: TV Prva

Film daje uvid u ekstravagantan život na imanju Sandringham i savršeno dočarava emocije Lejdi Di usljed borbe sa glasinama o aferama dok je izbjegavala nemilosrdne paparace. Režiser: Pablo Larain. Uloge: Kristen Stjuart, Timoti Spal.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.