m:tel tim osvaja medalje

Kao i u poslu, i u trčanju svaka nova pobjeda nosi novo zadovoljstvo i nove izazove

Proteklog vikenda, 21.10.2023 godine, u Šibeniku,  održana je “8.utrka Šibenskih deset & Draženova četvorka“. Trkači su imali priliku da trče stazom koja se prostirala uz more i poglede na ljepote grada Šibenika.

Među mnogobrojim trkačima našla se i sedmočlana m:tel ekipa, koja je ostvarila zavidan rezultat, a koju su činili članovi: Vesna Labus, Aleksandra Kovačević, Tatjana Gajanović, Mirjana Bulović, Biserka Vujić, Dragana Stojanović i Valentina Marković.

Ovaj trkački m:tel tim je, nakon uspješno završene Team Run staze na „m:tel RMC Banjaluka Polumaraton”, nastavio sa daljnjim učešćem na mnogobrojnim takmičenjima i kako ističu „najteže je početi i motivisati se, ali jednom kada počnete s trčanjem – teško je prestati i zaustaviti se“.

Ljubiteljima trčanja kao i u poslu i poslovnim poduhvatima, zajedničko je to da vole osjećaj nakon istrčane rute ili dobro urađenog posla, a ono što posebno krasi ovu m:tel grupu je zadovoljstvo timskog upjeha i druženje s novim ljudima koji imaju iste interese te predstojeći izazovi novih staza s kojom se još nisu susreli.