m:tel TikTok – Top 3 Gen Z savjeta kako da podignete Instagram Story na novi level

I ovog puta vam otkrivamo nove trikove na m:tel TikTok kanalu. I to ne jedan već tri, a oni se odnose na poboljšanje utiska koji ostavljate postavljanjem Instagram storija. Držite se ovih savjeta i sve će izgledati mnogo bolje.

Prvi savjet je da fotografišete vertikalno. Vertikalna orijentacija je ključ za kreiranje Instagram priča koje će izgledati sjajno na mobilnim uređajima. Ovaj format ispunjava ekran i omogućava vam da ispričate svoju priču na najbolji način. Fotografije i video snimci u vertikalnom formatu su privlačniji i pružaju bolji vizuelni doživljaj.

Drugi savjet je da ne koristite fontove koje nudi Instagram, osim posljednja dva. Većina fontova koje Instagram nudi može izgledati generički i manje privlačno.

Treći savjet je da ne koristite filtere koje nudi Instagram. Instagram nudi raznolik izbor filtera koji mogu transformisati vaše fotografije i video zapise, ali oni su već ispričana priča, svi su ih koristili i njihovo korištenje znači da se niste potrudili. Filteri mogu poboljšati boje, kontrast i atmosferu vaših priča, čineći ih još privlačnijim za vaše pratioce, pa za dobar utisak koristite druge alate koji će vam omogućiti da dodate poseban izgled svojim pričama..

@mtelbh

Dodajte svoje savjete u komentarima! 😎 #genz #savjeti

♬ Collide (sped up) – Justine Skye