m:tel TikTok: Raspleši se i osvoji novi iPhone 15

Ovog puta predstavljamo vam m:tel TikTok plesni izazov koji vam pruža priliku da osvojite novi iPhone 15.

Sve što treba da uradite je da rekreirate OVU KOREOGRAFIJU i video postavite na svoj TikTok profil. Pjesma koju treba da iskoristite za izazov je Brutal Protest – Nema brige.

Pravila izazova:

– Možete da postavite neograničen broj videa.

– Morate da iskoristite hešteg #nemabrigezagige kako bi u m:tel-u mogli da vide vaš video i zapratite profil.

– Plesni izazov mogu rekreirati svi, ali da biste osvojili nagrade morate biti iz BiH.

Žiri će pobjednike birati na osnovu kreativnosti videa i izvedbe koreografije, a uzeće u obzir i broj pregleda. Žiri čine autor pjesme, Željko Žilić-Žila iz Brutal Protesta, digital tim kompanije m:tel i @dancer.

I ne brinite, ako i ne osvojite glavnu nagradu, m:tel poklanja i super dukseve i naravno GIGE!

Izazov traje do 10. decembra. Srećno!

@mtelbh

MTEL TIK TOK PLESNI IZAZOV – Raspleši se i osvoji novi iPhone 15. Sve što treba da uradiš je da rekreiraš ovu koreografiju i video postaviš na svoj TikTok profil, a pjesma koju treba da iskoristiš za izazov je Brutal Protest – Nema brige. Pravila izazova: – Možeš da postaviš neograničen broj videa. – Moraš da iskoristiš hešteg #nemabrigezagige kako bismo mogli da vidimo tvoj video i zapratiš profil. – Plesni izazov mogu rekreirati svi, ali da bi osvojio nagrade moraš biti iz BiH. Žiri će pobjednike birati na osnovu kreativnosti videa i izvedbe koreografije, a uzeće u obzir i broj pregleda. Žiri čine autor pjesme, Željko Žilić-Žila iz Brutal Protesta, digital tim kompanije m:tel i @dancer I ne brinite, ako i ne osvojite glavnu nagradu, poklanjamo i super dukseve i naravno GIGE! Izazov traje mjesec dana, tačnije do 10. decembra. Srećno! #fyp #foryoupage #mtel #mtebh #mtelimateprijatelje #fyp #bosnaihercegovina #dancechallenge

♬ original sound – m:tel BH