m:tel satelitska televizija – sve na jednom mjestu, bilo gdje u BiH

m:SAT solo ili u paketu uz popust od 50% godinu dana

Želite da pratite sve najatraktivnije sportske sadržaje, da ne propustite najpopularnije domaće serije, da vam monteri završe svu instalaciju u najkraćem mogućem roku i posjete vas na bilo kojem mjestu u BiH, te da iskoristite savršen popust na pretplatu? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, vrijeme je da postanete korisnik m:tel satelitske televizije m:SAT.

m:SAT možete da odaberete u paketima sa internetom, televizijom, fiksnom i mobilnom telefonijom, ali i solo, samo sa televizijom. Vaše je da odaberete ono što vam najviše odgovara, kao i broj kanala, brzinu neta i ostale bonuse, a m:tel vam u okviru trenutne promo ponude poklanja 50% popusta na cijenu mjesečne pretplate odabranog paketa čak 12 mjeseci.

Nakon što podnesete zahtjev za ovu uslugu, na prodajnom mjestu, putem broja 0800 50 905 ili putem sajta www.mtel.ba, monteri dolaze u najbržem mogućem roku na vašu adresu bilo gdje u BiH. Oprema i montaža satelitske TV antene koštaće vas svega 0,99 KM, a dodatno ostvarujete pravo i na gratis drugi TV priključak.

Zato ne propustite priliku – Arena Sport kanale, najnovije serije na Superstar TV-u, internet i bonuse za fiksnu i mobilnu telefoniju možete imati i vi, bilo gdje!

Za više informacija pozovite 0800 50 905.