m:tel roming tarifne opcije za opuštenije putovanje

Uživajte u duplo većoj količini mobilnog interneta

 

Prilikom izbora destinacije na koju ćete otputovati, provjerite m:tel roming Net tarifne opcije za veliki broj zemalja u okruženju, Evropi i svijetu. Podsjećamo da svi postpaid, prepaid ili poslovni korisnici m:tel mobilne telefonije, po istim cijenama, imaju duplo veću količinu mobilnog interneta.

Za putovanje u Grčku, aktivirajte opciju NET roming T-Mobile koja vam pruža 2 GB u trajanju od 10 dana po cijeni od 10 KM.

Ako putujete u Tursku, aktivirajte tarifnu opciju NET Turkcell Turska koja vam isto donosi 2 GB mobilnog interneta za 10 dana, po cijeni od 10 KM.

Takođe, 2 GB mobilnog interneta za 10 dana dobićete i za roming tarifne opcije namijenjene za Hrvatsku, Njemačku, Austriju, Rumuniju

Više mobilnog interneta u m:tel roming Net opcijama imaćete i prilikom putovanja u Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Španiju, Portugal

Sve opcije aktiviraju se jednostavno putem sajta www.mtel.ba, servisa Moj meni (*100#)  ili još jednostavnije, putem m:go mobilne aplikacije.

Napominjemo da je od 1. jula počela primjena sporazuma o ukidanju rominga za region Zapadnog Balkana, što znači da je vaša komunikacija, tačnije telefonski pozivi, SMS poruke i mobilni internet, obuhvaćena vašim nacionalnim korisničkim paketom.

Obezbijedite se dovoljnom količinom mobilnog interneta gdje god da otputujete!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 za Pretplata, odnosno 066 10 10 10 za Dopuna korisnike.